Mitäköhän tänään keksisi | Sivu 27 | AvantClub - Keskustelupalsta
Tuo sun links on 150 lantikkaan. Tämä on 200 lantikka aivan eli pelejä. noissa 150 on 4 pyttyset 2.8-3 litran koneetki vaan.
100 ja 200 lantikka on omaa linjaa ja eri kokojaki noihin verrattuna. Eikä näissäkään kaikissa oo tuota alustaa
 
  • Tykkään
Reaktiot: STEFFE
Aa, niinku tämmönen ku Lexusessakin? Aina oppii uutta...


”The Land Cruiser employs a simple set of coil springs and shock absorbers, but with an interconnected pair of automatically disconnecting stabilizer bars called KDSS (Kinetic Dynamic Suspension System). The Lexus, on the other hand, has fixed stabilizer bars and coil springs, but its “shocks” are really hydraulic cylinders that perform height adjustments and transmit suspension movements via piping to remote electronically-adjustable damper valves mounted along the frame rails.”
 
Yksi kysymys tuommoisesta kauhasta, mitä etua siitä on verrattuna normi kauhaan?
En ole ostamassa mutta kiinostaisi miksi tuommoinen?
Suurin hyöty on ehkä se että säet hytistä missä kauhan huuli on. Eli voi mennä tosi lähelle tasoittaessa. Ja kuten Jyrki tuossa jo kirjoitti niin takareuna on 90 asteen kulmassa pohjaan nähden ja siinäkin on huulilevy. Ja kun peruuttaa niin se taka huulilevy leikkaa hyvin nyppylät pois.
 
  • Tykkään
Reaktiot: DilleWille
Yksi kysymys tuommoisesta kauhasta, mitä etua siitä on verrattuna normi kauhaan?
En ole ostamassa mutta kiinostaisi miksi tuommoinen?
Sohaistaan taas, kyllä joku varmaan kuittailee, kun ostaa kerralla kunnon kauhan eli nelitoimikauhan kynsillä , sillä saa tasoiteltua, voi levittää suoraan matoksi, hiekoittaa pieniä alueita, voi siirrellä tukkeja, kerätä lehdet kasasta, noukkia kiviä, repii pienet puut ja pienet kannot, ruusupensaat ylös jne. + paljon muuta eli yhdellä kauhalla. On paljon Avantin käyttäjiä jotka ovat ostaneet nelitoimikauhan, ei pois antaisi ja sitten on niitä jotka ei ymmärrä kyseisen nelitoimikauhan kauhan päälle mitään.
 
  • Tykkään
Reaktiot: DilleWille
"Justhin piisas, kun kesken loppui"
Kaikki S30't on nyt myllytetty ja saavissa kannettu talon ympärille...
viimeinenkin metri on luiskattu anturatasolla odottamaan pikimiehen saapumista.

"Ja tämäkin työ on tehty ihan ilman Avant'tia" :oops:
 
Sillä on hyvä tasoittaa peruuttamalla koska kauhan takareuna on suora myös pitkä pohja on helpompi pitää suorassa. mielestäni tuolla on helpompi ottaa myös täysiä kauhallisia kuin tavallisella. Itsellä on tuo 1600mm leveä.
Tämä edellinen vastaukseni käy myös tähän kohtaaan, oletko kokeillut nelitoimikauhaa, kun ostaa kerralla kunnon kauhan eli nelitoimikauhan kynsillä , sillä saa tasoiteltua, voi levittää suoraan matoksi, hiekoittaa pieniä alueita, voi siirrellä tukkeja, kerätä lehdet kasasta, noukkia kiviä, repii pienet puut ja pienet kannot, ruusupensaat ylös jne. + paljon muuta eli yhdellä kauhalla. On paljon Avantin käyttäjiä jotka ovat ostaneet nelitoimikauhan, ei pois antaisi ja sitten on niitä jotka ei ymmärrä kyseisen nelitoimikauhan kauhan päälle yhtään mitään. Lisätään vielä se 2,5 metrinen hammas/ sileä karhunterä kauhan väliin on tasoitus hommissa ihan ehdoton, pihat, tiet, parkkipaikat, kentät jne.
 

Uusimmat keskustelut