Maasturisti

Ylläpito
7.9.2008
3 092
89
48
Espoo
Lipputangon viireineen joskus pöljäreiltä ostin mutta että avant.. Ainakin pääsee suoraan exclusive asiakkaaksi.
 

Nantti

Jäsen
5.9.2008
138
0
16
Kyllä meinasi mennä aamukahvi väärään kurkkuun kun tuon huomasin.

Se jäi vähän harmittamaan kun tuossa esittelytekstissä ei mitenkään mainittu kotimaisuutta, lisätietojakin käskettiin katsomaan .com -osoitteesta. Ainakin minulle yksi ostopäätöstä merkittävästi edesauttanut asia oli että vehkeet tehdään Ylöjärvellä eikä esim. Italisssa Kiinasta puhumattakaan.
 

Timberman

Jäsen
Keskustelun aloittaja
6.3.2010
610
0
16
Ainakin minulle yksi ostopäätöstä merkittävästi edesauttanut asia oli että vehkeet tehdään Ylöjärvellä eikä esim. Italisssa Kiinasta puhumattakaan.

Hyvä pointti. Tota en tuosta ilmoituksesta huomannut, mutta olen täysin samaa mieltä. En olisi minäkään valmis sijoittamaan nyt sijoitettuja summia, jos rahat olisi valuneet kiinaan tai jonnekin muualle.
 

Avantgardisti

Jäsen
7.3.2010
58
0
6
Minäkin selasin pikaisesti Stockan "Hullujen päivien" vihkosen - ilmeisesti liian pikisesti, koska vaimo sanoi myöhemmin, että huomasitko sen koneen, joka on Avantin näköinen. Piti nyt uudelleen katsoa - ja hämmästyä - Sehän on AVANT 218 ja listahinnasta pois 1.700 euroa. Sitten kiroamaan, että tuli hätiköityä 218-kaupan kanssa. Mutta pian rauhotuin, sillä 32 ajotunnillaan minun Vanttini on edelleen edullinen ostos - hyvin edullinen. Tosin tuntimittari ei enää pyöri, vaan haitanneeko tuo. Riittää, että kerran vuodessa huoltaa vehkeen.

Kyllä minäkin olisi Stockana hehkuttanut kotimaisuutta, mutta liekö tuo ruotsinkielinen firma? :mrgreen:
 

EsaH

Jäsen
30.9.2009
96
1
6
Ehkä yksi eniten vihaamistani asioista maailmassa on nää pöljäpäivät, kerran erehtyny käymään siellä ryysiksessä, tai siis kaks... samalla reisulla ensimmäinen ja viimenen kerta. Pakollinen avautuminen aiheesta tähän väliin :mrgreen:
 

Maasturisti

Ylläpito
7.9.2008
3 092
89
48
Espoo
Akuvant sanoi:
Avantgardisti sanoi:
Kyllä minäkin olisi Stockana hehkuttanut kotimaisuutta, mutta liekö tuo ruotsinkielinen firma? :mrgreen:

Eikö Avant ole kotimainen tuote myös ruotsinkielisille..! :x


Mitäs jos jätettäisiin kielipuolinen keskustelu siihen erikoistuneille saiteille?
 

Maasturisti

Ylläpito
7.9.2008
3 092
89
48
Espoo
tapiolassa näytti olleen kaupan edessä teltta, jossa myytiin busterit, avantit ja muut kotitalouskoneet. Pari oli mennyt kaupaksi heti perjantaina ja innokkaita ostopäätöstään harkitsevia ostajaehdokkaita oli välillä jonoksi asti. Toivottavasti planeetta voi osaltaan tukea ja vauhdittaa ostopäätöksen syntymistä.
 

Liitteet

  • 09102010022.jpg
    09102010022.jpg
    537,3 KB · Katsottu: 649

Avantgardisti

Jäsen
7.3.2010
58
0
6
On kerrassaan upeaa, että suomalainen innovaatio on noussut pienkuormaajien markkinajohtajaksi koko maailmassa. Sen takia olisi toivonut, että myös Stockmann olisi maininnut tämän yhtenä markkinointivalttina.
Omaa ostopäätöstäni vauhditti nimenomaan tämä kotimaisuus. Kyllä, kyllä - elämme globaalissa taloudessa, jossa kaikki valuu Kiinaan ja muihin halpatyövoiman maihin. Sitäkin suuremmalla syyllä jokaista menestyvää kotimaista tuotetta kannattaa markkinoida kotimaisuudella ja toki sopii kahdella tai useammallakin kielellä. No, onhan tuo moottori amerikkalainen ja kuinka paljon lieneekään Avantin osista made in China tai ihan missä tahansa. Pääasia on, että tuote on hyvä.

Taitaa muuten olla herkkä asia täälläkin! :mrgreen:
 

Samankaltaiset keskustelut