860 koneen keskusvoitelujärjestelmän hienosäätö | AvantClub - Keskustelupalsta

STEFFE

Lumimies
Keskustelun aloittaja
12.1.2012
5 401
862
138
Bobäck
Nyt kun tuossa koneessa on tunteja reilut 160 niin voi vähän ruveta miettimään säätöasioita. Esitin näkemykseni Jaakolle ja Markolle Qtec:ssä että missä on sopivaa ja missä voisi muuttaa. Sain takaisin jättimäinen exceltaulukko missä oli kaikki koneen asennetut palikat ja niiden suhteet jne. Siinä voi sitten palikoita vaihtaa niin näkee miten se vaikuttaa kokonaisuuteen. Aivan mieletön taulukko! No siinä oli jo yksi muokattu taulukkoversio mikä perustui meidän keskusteluihin ja kuva materiaaliin. Nyt mun täytyy vain tutkia yhtä juttua niin sitten voidaan vaihtaa muutama palikka ja pieni käynti hienosäätö. Sitten rupee olla melkoisen hyvin optimoitu.
 
Uudet ”blokit” tuli eilen ja vaihdoin saman tien niitä. Oli melko simppeli proseduuri kun oli hyvät ohjeet. Tänään sain ohjeet itse pumppuyksikön säätämiseen. Katsotaan jos vaikka huomenna ehtisi kun on sadepäivä eikä juuri muuta ole suunniteltu huomispäivän tehtäviksi. Pumppu on niin ahtaassa paikassa että sitä joutuu irroittamaan että pääsee käsiksi säätöyksikköön.
 
  • Tykkään
Reaktiot: Aku9
Joo saman merkkinen, eli BECA, mutta systeemi on hyvin erilainen 860 mallissa kun tavallaan tilaa on mutta nippoja enemmän. Ole suoraan yhteydessä Jaakko Mersaloon Qtec.fi:ssä. On siinä Lempäälässä.
 
Viimeksi muokattu:
Nyt on pumpun asetus muutettu ohjeiden mukaisesti. Oli melkoisen ahtaassa paikassa nuo kiinnitysruuvit. Olisi pitänyt olla puolet pienemmät kädet!
 

Uusimmat keskustelut