Avant 225 hytillä + 170 kaivuri | AvantClub - Keskustelupalsta
Jos tarkoitit tuota umpihytillistä, joutuu kyllä tuulilasin irroittamaan ennen kaivutöihin ryhtymistä!
 
Kääk. No tuo tekee kaivurin käyttämisestä ihan kestämätöntä. Juurikin sen takia ostimme 170 kaivurin, kun vakuutuimme siitä, että viikoittaiseen harrasteluun se on paljon kätevämpi kuin minikaivuri. Aluksi emme olleet hyttiä ostamassa, ei ilmeisesti myyjäkään tajunnut kun sen lisäsimme tarjoukseen tai sitten on olemassa Avantilla jokin kikka tähän. Kyselen tehtaalta. Oletin kokoajan, että lasi on avattavissa pikalukituksella tai kytkimet sopivat sisään puomin päältä tai jotain... muuten kuin lukuisilla pienillä ruuveilla... Toivottavasti ei nyt jää kaivuri pelkäksi porttikoristeeksi... Kyselen tehtaalta josko heillä oli tähän jokin kikka mietittynä.
 
Saahan vivut tietenkin kopin sisään sisään, kun laittaa sähköhydraulisen esiohjauksen :)

http://avantplanet.com/F1/viewtopic.php?f=7&t=83&hilit=sähkövatkaimilla
 
Moi,

Avantilta sain vastauksen, että kaivurin ohjauslaitteet sopivat sisään kun poistaa puomin päällä olevan kaarevan osan pleksiä. Se on kiinni muutamalla ruuvilla. Eli koko tuulilasia ei tarvitse vastauksen mukaan ottaa pois. En ole vielä kokeillut, mutta uskon kyllä kun näin sanovat. Päivitän tähän ketjuun onnistuiko se kaltaiseltani aloittelijalta ja yleensäkin koneista hyvin vähän kokeneelta.
 
Minulla on 170 kaivuri adapterilla kiinni 225:ssa ja ainakaan minulla se ei toimi. Avantilta sain ohjeen ottaa tuulilasin irti kokonaan. Tuo tuulilasissa oleva aukko on liian pieni. Käsittämätön suunnitteluvirhe. Toivottavasti jollain on ratkaisu tähän ongelmaan. Miksi ihmeessä ostaisin hytillisen koneen, jos käyttöä varten pitää konetta purkaa!!!
 
Avantilta vastauksessaan myös mainitsivat, että joku asiakas on myös ottanut tuulilasin pois. Mutta ratkaisu on, että ottaa puomin päällä olevan kaarevan osan pleksiä irti... Pitää varmistaa Avantilta, että varmasti toimii ennen kuin avaan kaivurin paketista... Voisiko jotenkin muuttua siitä, että sinulla on adapteri siinä välissä? Onkohan ohjauslaitteet kaivureissamme samanlaiset? Kysyn tähän vielä tarkennusta Avantilta ja raportoin testauksen jälkeen miten toimii.
 

Uusimmat keskustelut