avant 520+ jumittaa | AvantClub - Keskustelupalsta

Terppa

Jäsen
Keskustelun aloittaja
11.10.2020
40
15
8
Onko kellään kokemusta 520+ vm 2007 sielunelämästä. Kampe kun kesken pihatöiden alkoi sekoilemaan. kun koittaa ajaa vaikka eteen, niin kampe koittaa vaikeasti liikkua, niinkuin jousipyssyä virittäisi. Ja kun päästät polkimesta niin liikahtaa hiukan taakse päin. Pakilla taas yhtä vaikeeta ja kun päästät polkimen niin hyppää hiukan eteenpäin. Ihan kun suunnan vaihdossa ois jotain ja paine molemmilla puolilla. Välillä taas jää veto päälle jompaan kumpaan suuntaan vaikka vipu suorassa. Öljyä on ja ilmaan nostettuna kaikki pyörät pyöri molempiin suuntiin normaalisti.
 
Tervetuloa @Terppa turisemaan planeetalle vaikka näin vikatilanteessa :cool:

Voisiko siinä olla polkimien ohjauspaine jotenkin hukassa? Noita voisi tarkistaa.
Ajopaineet.jpg

Ajopaineet._1jpg.jpg
 
Onko mahdollisuutta mitata niitä ajopaineita ja säätää tarvittaessa?
Öljyjä ollut kuitenki kokoajan tarpeeksi?
 
Joo vien aamulla koneen kaverille ketä saa paineet mitattua. Öljyä on ollut koko ajan. Mutta mitä mahtaa tehdä jos painepuolen suodatin on tukossa. Kun purin pellit pois edestä niin huomasin että sitä ei ihan äskettäin ole vaihdettu. Mutta ihmettelin vaan kun vedot loppu kun seinään.
 
Joo selvisi. Pumpun päältä putkisokka poikki missä ajokaapeli kääntää akselia. Piti jo aikaisemmin tämä ilmottaa mutta kun vehkeet taas toimii ni oon niin innoissani vaan levittäny soraa
 
Näin käy helposti!
Mutta hyvä että vika löytyi ja sait sitä korjattua! Niin pääsit innolla levittämään soraa ja muita avant töitä tekemään!
 

Uusimmat keskustelut