Avanttimenee

Jäsen
8.1.2012
82
0
6
Jämsä
Hyviä videoita sinulla!
Minkälainen on jälleenmyynti arvo näissä suuremmissa avanteissa? Onko tietoa...
Pienemmät näkyy menevän nettikoneessa nopeasti kaupaksi!
 

STEFFE

Lumimies
12.1.2012
5 401
857
138
Bobäck
Avantin siipilumikauha aukee myös suht samalla tavalla, eli siivet osoittaa viistosti eteenpäin. Loistava kapine.
 

Kaim

Jäsen
Keskustelun aloittaja
2.2.2015
56
9
8
steyr sanoi:
Jos kiinnostaa, miltä gopro hero 4 kuvanlaatu näyttää, niin tässä olis mun videoita. Kone tosin ei ole vihreä...

Olipas komeeta videokuvaa. Tuolla laajakulmalla tuo Kramerihan näytti kuin Star warsin avaruusalukselta :mrgreen:
Ajattelin sellaista gopro-perusmallia, mutta tuota videota katsellessa ja vertaillessa vanhempiin videoihisi, pitänee varmaan saman tien laittaa vähän parempi..

Espoon suunnalla näemmä ajelet, tuttuja seutuja...Itse en ensimmäisellä kierroksella ruutuja ajele, kun ajettavaa on aikalailla. Kierroksen jälkeen sitten tai seuraavana päivänä.
 

steyr

Jäsen
16.3.2013
146
1
16
Kaim sanoi:
steyr sanoi:
Jos kiinnostaa, miltä gopro hero 4 kuvanlaatu näyttää, niin tässä olis mun videoita. Kone tosin ei ole vihreä...


Espoon suunnalla näemmä ajelet, tuttuja seutuja...Itse en ensimmäisellä kierroksella ruutuja ajele, kun ajettavaa on aikalailla. Kierroksen jälkeen sitten tai seuraavana päivänä.
Olarissa lähes kaikki paikoista. Saatiin yhdeltä kiinteistönhuoltofirmalta(niillä on avant) n.26 parkkipaikkaa tälle talvelle kramerille. He auraa omilla koneilla käytävät ja osan parkkipaikoista, mulle jäi isoimmat parkkipaikat ja siksi putsaan myös ruudut samantein.

Toisella koneella me hoidetaan sitten ''omat'' paikat(suoraan sovitut, jotka olleet monta vuotta, näkyy niissä vanhoissa videoissa). Itse siis kerkeän auraamaan yöllä teollisuuspihat ja niiden jälkeen aamulla siirryn noihin parkkipaikkoihin ja niissä meneekin iltaan asti. Pisimmät päivät olleet n.18h.

Ja toi GoPro Hero 4 Silver on hyvä malli, siinä on kosketusnäyttö, niin on helppo muuttaa asetuksia ja suunnata kamera. Lisäakku on aika hyvä investointi, kuluttaa nimittäin aika paljon virtaa.
 

Kaim

Jäsen
Keskustelun aloittaja
2.2.2015
56
9
8
18h alkaa olla jo vähän epäterveellistä sekä kuskille, että ympäristölle. :)
Välillä itsekin ajanut 16h rupeamia, kun on pitänyt hiekottaa heti perään tai lunta tullut tauotta nii, että viimeiseltä pihalta päästyään saanu alottaa alusta. Siinä kyllä jo mielellään hyppää välillä koneesta alas tekemään vähän käsilumitöitä.

Pitää tutkia noita gopro-kameroita..
 

steyr

Jäsen
16.3.2013
146
1
16
Ei se enää mukavaa ole niinä viimeisinä tunteina. Useimmiten pysyy jossain 15-16h, muuten koitan päästä välissä pitämään taukoa ja nukkumassa.

Tämä malli siis kyseessä. Lippulaivan Anttilan loppuunmyynnissä jouluna oli hyvässä alennuksessa jtn. 320€
 

Kaim

Jäsen
Keskustelun aloittaja
2.2.2015
56
9
8
Ensitunnelmat uudesta Avant 760i:stä:
Ergonominen, mutta ahdas ohjaamo ja hyvä jakkara. Ei tilaa tavaroille. Erittäin ketterä ja näppärä ohjastettava. Kova sisämelu, kovempi kuin vanhassa willessäni. Nyt pääsen koneelle joka väylälle, kun ennen tarvittiin mönkijää myös.
 

Liitteet

 • kuva 1-3.JPG
  kuva 1-3.JPG
  75,9 KB · Katsottu: 1 864
 • kuva 2-3.JPG
  kuva 2-3.JPG
  79,2 KB · Katsottu: 1 866
 • kuva 3-2.JPG
  kuva 3-2.JPG
  66,6 KB · Katsottu: 1 864
 • kuva 4-2.JPG
  kuva 4-2.JPG
  79,4 KB · Katsottu: 1 854
18.1.2015
15
0
1
Youtubessa olikin jo koneestasi konetalo vainikan sivulla video.
Esiteltiin auran toimintaa.

Mukava kuulla, että olet tyytyväinen koneeseen. Joko on tankillinen löpöä polteltu? :D
 

STEFFE

Lumimies
12.1.2012
5 401
857
138
Bobäck
Onko noissa renkaissa minkälainen pito jäällä/lumella?
 

Kaim

Jäsen
Keskustelun aloittaja
2.2.2015
56
9
8
Renkaat pitää nastoittamattomana yllättävänkin hyvin jäällä, mitä se nyt pihat ja parkkikset tällä hetkellä on. Toimeen tuli ihan hyvin kun lumia siirtelin tuossa nelisen tuntia. Nyt on eka tankillinen ajettu ja vehkeellä on: aurattu, hiekoitettu, siirretty lumikasoja ja täytetty hiekka-astioita. Yllättävän nätisti siirtyy raskaatkin kuormat vaikka taka ja sivupainoja en ole nyt asentanut, kun on tuo takahiekoitin yleensä täynnä hiekkaa.
Melko näppärä tuo takahiekotin kyllä näillä keleille, kun keulilla on kauha tai aura ja takaa saa ruikattua hiekkaa sinne tänne missä nyt liukasta tuntuu olevan.
Sellaisen asian huomasin, että kone ei suostu peruuttamaan ylämäkeen nopealla vaihteella. Hitaalla kiipeää vaivatta jyrkkääkin mäkeä / ramppia ylös takaperin.

Avantin oma kauhahiekoitin tuli tänään, mutta sitä en ole vielä ehtinyt kokeilla.
 

STEFFE

Lumimies
12.1.2012
5 401
857
138
Bobäck
Mukavaa kuulla. Odotan kuulumisia siitä hiekoitua kauhasta!
 
18.1.2015
15
0
1
Vetoan Steffeen, että mukava kuulla koneesi toimivan!
Loppuuko vääntö vai mikä kun ei peruuta mäkeen speedillä?


En tiedä, minkälaiset nastat noin "vähä" pintaisiin renkaisiin kävisi. Traktori tyylin renkaaseen saisi varmasti hyvät ruuvaamalla. Tuskin ovat kuitenkaan välttämättömät...

Odottelen ilomielin lisää kokemuksiasi koneestasi sekä työlaitteista.
 

markkuvaari

Jäsen
25.11.2011
148
0
16
Yllättävän nätisti siirtyy raskaatkin kuormat vaikka taka ja sivupainoja en ole nyt asentanut, kun on tuo takahiekoitin yleensä täynnä hiekkaa.
Melko näppärä tuo takahiekotin kyllä näillä keleille, kun keulilla on kauha tai aura ja takaa saa ruikattua hiekkaa sinne tänne missä nyt liukasta tuntuu olevan.

Tällainen takahiekoitin kiinnostaisi samasta syystä kuin yllä kirjoitetussa jutussa. Millainen mahtaa olla, ja saisikohan sitä sovitettua 528:n taakse. Säästäisi toiseenkertaan kiertelyn kun saisi kauhan ja hiekottimen matkaan yhtä aikaan. Tänä aamunakin olisi ollut erittäin hyvä homma.
markkuvaari
 

Jämpti

Jäsen
24.10.2013
37
0
6
Peruuttaessa muistaakseni puolet vähemmän voimaa hydrauliikan rakenteesta johtuen ainakin 750 koneessa, näin minulle kerrottiin kun asiasta huollonyhteydessä kysyin. Asia tulee monesti esille mikäli vähän vastamäkeä kun yrittää peruuttaa niin ei jaksa.
 

Kaim

Jäsen
Keskustelun aloittaja
2.2.2015
56
9
8
Tarkastin asian ohjekirjasta ja sen mukaan peruuttaess jänisvaihteella putoa voimab25%:iin.
 

Kaim

Jäsen
Keskustelun aloittaja
2.2.2015
56
9
8
Siinä oli ne kumihuulet säädetty tehtaalla persiilleen, niin sunnuntaina kaappasin vaan tuliterän vehkeen Avantin nokkaan ja ajelin hiekkasiilolleni. Alkaessani täyttää huomasin, että hiekkahan tulee läpi. :)
Ei sattunut olemaan oikein työkaluja matkassas ja suunnitelmat vielä vähän kesken miten saan Avantissa kulkemaan perustyökalut, kun ohjaamossa ei ole tilaa ees purkkapaketille kuskin lisäksi. :mrgreen:

Värkkäilin sitä tuossa hallilla ja sain ne lärpäkkeet luultavasti oikein perin sinne telaan nähden, pitäs kerkee nyt kokeilemaan. Voipi olla, että huomenna joutuu ajamaan hiekkarundin niin pääsee testailemaan (ja se 19mm lenkki mukaan).

Lautashiekottimella vetelin sitten alueet hiekkaan ja joutuihan siinä luvattoman usein tekemään koukkauksen siilolle. Toivon mukaan vielä saadaan vähän luntakin, että pääsee kunnolla tuota zoomia tyyppäämään myös.

Kärkikippaava kauha ja teleskooppipuomi on kyllä aivan mahtava yhdistelmä lumen siirrossa (LM Trac 486:sen omistaja kolleeganikin tykkäsi testattuaan).

Tällä hetkellä ainoa asia mikä saa moitteita on julmettu melu hytissä. Ne autostereot on lähinnä huono vitsi siellä. :shock: Miten teillä muilla? Täytyy koittaa vähän eristää tuota hyttiä...
Kuulevat bluetooth kuulosuojaimet mikrofonilla on aika jees, kun pienenä kiinteistöhuoltoyrittäjänä päiväsaikaan työskennellessä joutuu vastaamaan vähän väliä myös puheluihin.
 
18.1.2015
15
0
1
Selvä :D Varmaan kauhahiekoitin tulee halvemmaksi loppuen lopuksi. Tietenkin hitaampi kuin keskipakolevitin. Kummallista kun tehtaalla luvataan varmasti meluvaimennettu hytti niin ei taidakaan ihan olla.. Laita listat kattoon kiinni ja niihin mieleiset verhot. Voi vetää tarvittaessa kiinni... Nurkissa voi hiukan syödä melua...
 

Kaim

Jäsen
Keskustelun aloittaja
2.2.2015
56
9
8
Avantin paras ja korkeatasoisin ohjaamomalli on nimeltään DLX-ohjaamo. Se on varustettu melua vaimentavalla sisustuksella, radiolla ja raitisilmasuodattimella. DLX-ohjaamo sisältää myös tieliikenne-ja työvalosarjan, jolloin se voidaan helposti rekisteröidä moottorityökoneeksi. Ohjaamo on tilava, täydellisesti varusteltu, ja se kestää erinomaisesti vertailun muihin markkinoilla oleviin saman kokoluokan ohjaamoihin.

DLX-ohjaamoon on myös saatavilla ilmastointi ja ilmajousitteinen istuin lisävarusteena.

Niino jos tätä tekstiä lukee niin vähän erilaisen kuvan saa. Jos tuota vertaa wanhaan willeeni kollegoitten lämäreihin ja kramereihin, niin sisämelu on valtava.
Tuo ilmajousitteinen istuin kyllä on hyvä, mutta käsinoja minua kyllä ihmetyttää. Nimittäin oikeanpuoleinen noja kun ei ole ollenkaan linjassa joystickin kanssa, joten siinä käsi kipeytyy, kun se tulee tuesta yli ja painaa tuen reunaa vasten tai vaihtoehtoisesti nostettuna ylös ei tuo kättä lainkaan, jolloin aiheuttaa pidemmissä rupeamissa särkyä hartioihin.

Tuki on säädettävissä vain korkeussuunnassa, ei lainkaan sivusuunnassa, joka tuntuu käsittämättömältä minusta. Noh, myyjä selvittää asiaa tehtaan kanssa. Eiköhän tuohon joku ratkaisu löydetä.
 

Samankaltaiset keskustelut