Avant-pipo "rikki" | AvantClub - Keskustelupalsta

jets

Jäsen
Keskustelun aloittaja
18.5.2010
953
0
16
Nyt se myrkyn lykkäsi, uskollinen Avant-piponi on tuli käyttökelvottomaksi. Alkoi olla sen verran likainen, että pakko oli luovuttaa pesuun.

Vaan menetti täysin "tiukkuutensa", eli "löystyi".

Herää kysymys, että eikö ne osaa mitään tehdä oikein siellä Ylöjärvellä? Ei pipokaan kestä muutamaa vuotta enempää tuiskua, myrskyjä, öljyjä, rälläkän ja hitsin kipinöitä.. vaan menee heti pilalle kun tekee perushuoltoa! Ei ole varaosiakaan saatavilla.

Takuukaan ei pelaa, vaikka ilmaiseksi sen sain!
 
Ei ole tullut pipoa ei. Lippiksiä kyllä useita, tähän saakka kestäneet hyvin. En tosin ole vielä pessyt niitä, en taida enää uskaltaakaan.
 
Ei minkään tuotteen voi olettaa säilyvän uudenveroisena vuodesta toiseen, ei varsinkaan ammattikäytössä. Ratkaisu on korjata huollossa ilmi tulleet viat ja ostaa uusi tuote sekä myydä käytetty harrastajakäyttöön. Siinä se pelaa vielä vuosikymmeniä.

Onneksi myös tähän malliin sovellettavissa olevat korjausohjeet löytyy netistä:
Jaakko Teppo: ilmastointiteippä ja rautalankaa
https://www.youtube.com/watch?v=14-e_iyfXYU

Moni on kuulemma myös löytänyt vastauksen ongelmiinsa kun ovat soittaneet tehtaalle huoltoon. Ehkä nippusiteitä löytyy Avantiin varaosanumerolla?
 
Kannattaa soittaa tehtaalle ja valittaa, kun ei takuu korvaa. Sitten isoon ääneen toteat ettet mitään Avanttia ostat enään. Sitten käyt ostamassa "mutsis oli" slogan pipon lopputalveksi. Ens syksynä käyt kaikessa hiljaisuudessa ostamassa Hankkijalta uuden Avant pipon.
 
Ei tässä varmaan muu auta, kuin laittaa toi nettikoneeseen myyntiin.
 
Jotkut ovat virkanneet kuntoon ja uudistaneet jäykistyksen tärkillä. Lyhytaikaisesti jäykkyyden saa palautettua myös sokeriliemellä, mutta se ei kestä sadetta ja voi alkaa tuoksua pidemmän päälle.
 
"...sokeriliemellä..."

cocacola on tehokasta kuulemma myös kytkinremontissa. Sen saa varmaan menemään myös pipoon, mutta silloin siihen pitää sekoittaa jotain tehosteainetta joukkoon.
 
Täytyykö tehosteaine + sokeriliuos saattaa pipoon sisäisesti vai ulkoisesti? Laajatenalla taitaa ollakin vain pipon vuosihuolto meneillään? Lämpimät työtilat, kaikki tarveaineet käsillä ja naapurin katseilta piilossa. . . Jotenkin alkaa vaikuttamaan että kyseessä saattaa olla jopa mallin tyyppivika!
 
Täytyykö tehosteaine + sokeriliuos saattaa pipoon sisäisesti vai ulkoisesti

Kumpikin käyttötapa on mahdollinen aineosille sekä erikseen että sekoituksena. Tässä on kuitenkin se haaste, että annostelun kanssa pitää olla tosi tarkkana. Muuten saatetaan käyttö tulkita väärinkäytöksi. Annostelu riippuu hirveästi oman 'hallituksen' asettamista normeista ja saattaa vaihdella jopa päivittäin. Ainakaan ei kannata kysyä sopivaa tasoa naapurilta, sillä siinä yleensä mennään metsään vaan pitää yrittää iteroida sopivan annostelun määrä omin parametrein.
 
Taitaa muuten perinteinen pipo olla 'so last season' Nykyään pitää olla integroitu älyvääte haitekkiä...

http://www.mytrendyphone.fi/shop/pipo-bluetooth-kuulokkeet-157725p.html
 
Vielä kun mikrofoonin patentoivat tuollaseen, niin se on minun. Tosin lippalakki handsfreellä ois parempi.
 
Oho, katsoin vaan otsikon ja pakkauksen sisällön. Yleensä nuo pipot on ollut vaan kuulokkeet. Tiedä sitten minkälaiset rätinä ja pauke handsfreen saa Suomesta tuohon hintaan. Ens syksyksi tuollanen pitäs kyllä ostaa.
 
Pysyn Peltorin vastaavissa korvaläpissä ja vedän löysän pipon näiden päälle.
Ei pääse pipo päätä kiristämään. Uusi Avant-pipo on ollut yksi parhaimmista
kylmän kelin työpipoistani.

Oke
 
http://www.avantplanet.com/F1/viewtopic.php?f=9&t=7032#p28295
Pipokilpailu käynnissä...

Pipon hoito-ohjeet, ettei tule vahinkoja uudestaan :)
 

Liitteet

  • DSC_0514.jpg
    DSC_0514.jpg
    160,5 KB · Katselut: 938

Uusimmat keskustelut