Avantaiheisia videoita | Sivu 4 | AvantClub - Keskustelupalsta
Hyvin tehty. Ensin isompi kone leveämmällä lingolla ja sitten pienempi kone kapeammalla lingolla. Ja kuvaus pysähtyy aina ennenkuin konemalli paljastuu.

Oke
 
Hydrauliikan tuotostahan tuossa on kyse ja ilmeisesti 760:en, koska toi syöttöruuvi pyörii todella lujaa?
 
Ei nyt aivan Avant aiheinen, mutta lähes koska ajatus on sama. Tein videon Youtubeen siitä kun 3D-suunnittelin ja valmistin työvälineen pienkuormaajaani.

 
Kaverilla on isossa hiabissa motopää ja toisessa samanlaisessa koura, lähtee puu aika kätevästi vaikka talon sisäpihalta.
Toki maksaa...
 
Joopa joo! Mitähän mahtaa lukea lapussa summan kohdalla, kun homma on valmis?
Sehän minullakin oli mielessä, numerot loppulaskussa.
Olis vielä tuo minun 'kameratolppa' tuossa mökin nurkalla joka pitäisi poistaa ennenkuin pääsee terassille lepotuoliin - parin muun pikku homman jälkeen. Meinasin kyllä ite sahata pois, kun alkavat rakentamaan naapuritonttia - antaa paperilapun kaivurikuskille narun pään kera, että nykäisee samalla jotta tulee sinne suuntaan. Mielellään vielä nostaa tuohon tontinrajan pintaan niin saa lähempää nostella omalle puolelle. Tai sitten napsin alas samalla, kun joudun ottamaan nostolavan tänne ensi kesänä.
Tuolta jenkeistä on aika hyviä kiipeily sahaus videoita, jos on jollain aikaa etsiskellä niitä: nätisti kaatavat aivan räystään vierestä isoja puita pätkien.
 

Uusimmat keskustelut