• Tervetuloa AvantPlaneetan uudistetulle foorumille! Lue ja keskustele aiheesta lisää klikkaamalla tätä linkkiä.

Haetaan konetta ja kuskia toukokuussa Mäntsälään

Jänisvaihde

Jäsen
Keskustelun aloittaja
15.4.2018
15
0
1
Konetyön ja asiakkaiden kohtaanto-ongelma

STEFFE sanoi:
Avant-uber. Ideana hieno, koneet vaan kulkee hitaasti ja kuormaaminen kestää. Siirroista ei kukaan halua maksaa ja työt työmaalla aina lähtee lapasesta. Eli alunperin sovittu työ paisuu. ”Kun kerran olet täällä sun koneella niin voitko samalla tehdä....” ja aikataulut kusee sen jälkeen. Siitä ei synny ystäviä tai lojaaleja asiakkaita.
Mutta odotan innolla mitä kehitätte!
Mä ajattelin, että juurikin lumityön kohdalla toiveet eivät paisuisi työn aikana, toisin kuin muissa pihatöissä. Siksi otin tämän esimerkiksi työstä, jonka voisi hinnoitella, aikatauluttaa ja resurssoida selkeästi etukäteen.

Näitäkin uutisointeja pitäisi saada vähentymään:

"SANKKA pyry eli vähintään 20 sentin lumikerroksen sade kasvatti miesten riskiä joutua sydänkohtauksen takia sairaalaan 16 prosenttia. Miesten riski kuolla sydänkohtaukseen kasvoi peräti 34 prosenttia."

"Kaikille vanhuksille ei riitä apua lumitöihin Kokkolassa – yrittäjistä pula kiireaikoina"
 

Maasturisti

Ylläpito
Ylläpidon jäsen
7.9.2008
2 886
2
38
Espoo
Jeps.

Rupattelinkin jo erään frankkari-startup-mentorin kanssa. Hänellä oli vielä sattumalta kytköksiä viheralaan. Ja kaverilla on kuvausvirma, niin ei tarvi omaa dronea ainakaan oitis.

Softat kohdilleen, laskentamalli, sopimukset kohdalleen, palvelutasot paikalleen ja hinnoittelurakenne. Sittenhän se on homma pitkälti tekemistä vaille valmis. Tuo euroa/minuutti kättä heiluttamalla voisi olla oivallinen ja kantiksille kiinteään, vaikkapa 29 eur/kk. Molemmista puolet pois kotitalousvähennyksellä.

-m