Kiinalaisten valloitus etenee | AvantClub - Keskustelupalsta

L'll GreenDigger

Jäsen
Keskustelun aloittaja
25.5.2015
151
83
28
Naapurimaan möyrijät ovat innostuneet hankkimaan kiinalaisia härpäkkeitä. Ja tyyppikilvessä taas etäisesti CE-merkintää muistuttava China Export-logo;)
 
Halpa hinta painoon ja tehoon nähden. Miten mahtaa olla päästöjen kanssa kun esitteessä mainitaan moottorin kohdalla Euroiii.
 
Moottori näkyy olevan kuuluisa Zhejiang Xinchai A498BT1, joten eiköhän se Eurooppaan kelpaa, täällähän vielä aurinkokin näkyy. Voihan kilpeen toki meistillä lisätä StageV tai Tier4, jos ilmastoahdistus painaa. Asiantuntijat voinevat tunnistaa, kenen kone on kopioi.. anteeksi siis, onko kyseessä esimerkiksi Perkins-tyyppinen moottori..?

Kolmen tonnin koneelle luvataan tonnin nostokyky ja vauhtia 20, kulkee kai reippaamminkin. Kehuivat myös keskiniveltä, pysyvät pyörät pinnassa!

Jostain kumman syystä oletin, että ruotsalaiset olisivat näissä asioissa säntillisiä, mutta taitaa se kaikkinainen säännöstely iskeä vain Suomeen -onhan noilla nuuskakin kaupan hyllyssä.
 
Viisikymmentä heppaa esitteen mukaan. Hyvältähän tuo muuten vaikuttaa, mutta kone tuskin täyttää kaikkia eu vaatimuksia. Myynti voi olla mahdotonta.
 

Uusimmat keskustelut