Kiinteistönhoitoa | Sivu 2 | AvantClub - Keskustelupalsta
kiinteistöt ja tiet sanoi:
Onkos näissä isommissa hydr.öljyn lämmitintä. On se kanssa jos ei tällaisilla pakkasilla toimis puomi.
En tiedä mistä isommista puhut, mutta useissa merkeissä se on lisävaruste. Toimii siis verkkovirralla. Enkä tiedä millaisia pakkasia tarkoitat, mutta kyllä -25 ja kylmemmässä koneet toimii ja puomit liikkuu. Muistaa vaan ensin käyttää moottoria vähän lämpimämmäksi ja sitten alkaa hitaasti käymään liikkeitä läpi, eikä ääriasentoja. Se öljy sitten lämpiää siellä venttiileissä ja linjastoissa. Ei hydrauliöljyn lämmitin lämmitä sylintereissä, pumpuissa ja moottorissa olevia hydr.öljyjä.
 
Tulipa minunkin viesti hiukan huonosti muotoiltua. Kyllä on kokemuksia ko laitteista eli lämmittimistä, mutta sitä tarkoitin, että onko näissä avantin suuremmissa malleissa sitä? Joku ketju oli missä kuulemma öljyt on kankeat ja tietenkään ei pienemmissä avanteisa ole kun omakotitalo on rajana eikä kiinteistönhuolto. Valmistajan sivuilla mitään mainintaa ollut joten epäilen ettei ole.
 
Morjens! Rekkasin itseni tänne kun etsin tietoa Avantista kiinteistön hoitoon.
Minulla on pieni huoltofirma ja konetta käytän 80% lumitöissä normitalvina. Pihoja ja parkkialueita on reilu parikymmentä koostuen sekä isoista pihoista, että kryptisistä rivitalosokkeloista. Nykyinen koneeni on 2001 Wille 455 joka alkaa olla jo ehtoopuolella yli 7500h ajettu. Työntelen sen kanssa Topin alueauraa joka aukeaa 1500-2500mm välillä.

Luulisin tuon 760i:n pärjäävän willelle, minkä auraustehossa saattaa hävitä voittaa ketteryydessä? Nyt tuo wille on aavistuksen liian iso osassa alueista...vaikeita valintoja kun yhel koneella pitäs pärjätä.
 
Yritin tähän ketjuun vastata noin viikko sitten, mutta viestiäni ei vieläkään ole julkaistu?

Kovasti olin kiinnostunut Avantista ammattikäytössä kiinteistönhuoltokoneena.
 
Tervetuloa vaihtamaan/jakamaan mielipiteitä :)
Kaim sanoi:
Noniin, nyt alkaa toimia..kiitokset ylläpidolle! :mrgreen:
Aina ei sitä kaikkea huomaa :) Yv viestillä voi myös hätyytellä jos jostain syystä ei olla huomioitu.
Tuo ensimmäisten viestien hyväksyminen on estänyt hyvin roskapostien pääsyn foorumille. Ja roskaahan riittää netin ihmeellisessä maailmassa :-(
 
Tuli tänään täytetty puuvarastoa! Eli lavallinen puita tuli nostettu talon viereen mistä puolikas lava tuli purettua eternpäin. Taas mennään toista viikkoa niillä. Tänäänkään ilmeisesti ei tarvi polttaa puita kun arska paahtaa kirkkalta taivaalta. Paneelit oli tuolla keskellä päivää yli 60 asteisia!
Kai se jonkinnäköinen kiinteistö hoito oli kun kerran Avanttia käytin! ;)
 

Uusimmat keskustelut