Maamuokkain | Sivu 2 | AvantClub - Keskustelupalsta
Tuolla laskutus varmaanki kannattaa olla neliöhinnat???
Kokemuksen mukaan niin kannatta ilmoittaa yleensä tuntihinta ja kertoa rehellisesti miten paljon tunnissa tekee. Kuten hakettajan, kantojyrsimen kanssa. Kerron aina että n. kuutio haketta syntuu tunnissa jos vaan keppejä riittää ja että n 6-8 isoa kantoa jyrsii tunnissa. Silloin niillä on parempi käsitys mitä se on käytännössä. Tuolla maanmuokkaajalla kyllä kerta ajolla ajaa sellaiset 400m2 puolessa tunnissa hitaalla ajolla jolloin se tasaisesti ehtii syödä. Jos hosuu niin tulle viistoraitoja.
 
Näimpä onhan tuo varmasti monikäyttönen. Meneekö miten poljettuun tiehen, johon ei Traktorin lana esim. pysty?
Lanatahan pitäisi ainoastaan silloin kun tie on märkä. Ja iso lana kyllä uppoo... Ei ole kokemusta vielä että miten tuo maamuokkain uppoaa kovaan mutta märkään tiehen. Kuivaan tiehen se kyllä puree mutta varmaan syö tappeja jonkin verran. Jos tie olis märkä niin se on pehmeämpi ja samalla terät ei lämpene samalla tavalla.(eikä pölise niin paljon...)
 
Näytänkö DilleWille netti nörtiltä? ;) T
Neidille hyvä opinnäytetyö. Opettelette yhdessä tekemään mainosvideoita. Saattaisi innostua.
Voin kyllä laittaa täältäkin jakoon.
Voitaisiin myös avata avantclub.tube mihin voisi tallentaa sivuston videoita.
 
Ei neitikään ole kovin kiinnostunut... sen takia sillä on tekninen työ. On muuten ainoa oppiaine missä sillä on aina ollut puhdas kymppi koko ajan!
 
  • Tykkään
Reaktiot: Leppis
No ei kauas nakannut Tehtaan Instagram sivulla olevassa kuvassa.:rolleyes:
Aivan! ;)Ja siihen mä en liittynyt mitenkään! :cool: Hanna otti kuvan ja Henna teki jutun! Sanoinkin Hennalle että Hanna pitää saada koulutusta kuvien ottamiseen sillä tuo on otettu niin alhaalta että näytän oikeesti ihan kaljulta!:p Eihän mulla paljon tukaa ole ja se karkaa ylöspäin koko ajan mutta joku rajaa sentään!:D:D:D:D Ei, musta ei tule nettinörtti. Planeetta on raja mistä selviän, En ole Facessakaan. Mutta whatsappia käytän! Siinä olen aika hyvä!;)
 
  • Tykkään
Reaktiot: DilleWille
Toisilla tulee harmaita hiuksia avantin kanssa, toisilla lähtee tukka.
Aika hyvä, voisihan tuon rajata kulmakarvoihin. :p:D:D:eek:
 
  • Tykkään
Reaktiot: STEFFE
Varmaankin kannattaa tuossa kivituhkan käännössä varmistua siitä että jos pihassa sattuu olemaan ohut kerros, niin massan joutuu vaihtamaan kokonaan. Lähinnä siis jos on tyyliin hartiapankkivoimin levitetty kottikärryllä murskeen päälle 5 cm kerros, niin ei ole kovin paljoa pelivaraa ja kun kivet kääntyy pintaa, niin lopun saa tehdä käsipelillä.
 
Onko parempi peruuttaen vai eteenpäin ajossa??
Saako sitä säädettyä kaltevuutta, jos ajattelee tien reunaa niin saisiko tehtyä kulmaa tiehen että vesi pääsee pois?
Ei sillä että laite kiinostaisi :cool:
Ps. Paras ostopaikka hinnan puolesta??
 
Ei se käänny sivuttain, mutta jos sen kallistaa eteenpäin ja kääntää vasemalle heittääväksi niin oikea reunahan menee alemmaksi. Mutta eri sivuttaiskallistus ei ole.
 
Meilläpäin on tien varret tämän näköisiä.
Steffe saisko tuolla koneella noi puhtaaksi??
 

Liitteet

  • 2020062521213500.jpg
    2020062521213500.jpg
    215,7 KB · Katselut: 232
  • 2020062521213600.jpg
    2020062521213600.jpg
    217,7 KB · Katselut: 232

Uusimmat keskustelut