• Ilmoitus, Pe - La n. klo 1-3 yöllä on tapahtumassa isompi sivuston päivitys. Foorumi ei ole silloin saatavilla ja tämän aikana tulee päälle huoltotila.

minikaivuri

Maasturisti

Ylläpito
7.9.2008
3 005
23
38
Espoo
Hieno peli :)

Semmoiset pienet kynnet, n. 3-5 cm auttavat kummasti, saa juurista paremman otteen, mutta edelleen pystyy ottamaan melko siistejä "kuupallisia"

-m
 

repa

Moderaattori
13.3.2010
311
5
18
No hieno on!

Osaispa itsekin liimata terästä toiseen; täytynee vissiin jossain vaiheessa alkaa opettelemaan, kunhan muut projektit joskus hellittää. Ja tietysti pitäisi sitten vielä osata suunnitella nuo työkalut siten, että löytyy vielä voimaa ja kestoakin.

Itselläni myös minikaivuri 25 senttisellä kauhalla ja pois en antais. Kaivoin kasteluvesiputkelle 30 - 40 senttiä syvää uraa pihan poikki 15 metriä 100 millin murskeeseen. Taisi mennä noin puoli tuntia :) Lapio ei olisi kuin kilahtanut. Nuo hampaat ovat kyllä tosiaan vaikeammassa maastossa suuri apu (tosin joissain tasailuhommissa niistä taasen ei ole kuin riesaa); itse koin ne varsin hyödylliseksi mm. tasailtuani maakellarin pohjaa isoista kivistä ja reunoille salaojauria kaivaessani. Oikeastaan ainoa ikävä puoli tuon minikaivurin kanssa vanhemmassa peltikuorisessa on puomi, joka blokkaa näkyvyyden aika tehokkaasti, että pitää kuikuilla vallan sivusta; tai sitten minä vain en osaa :roll: . Taitaa olla sama ongelma 200 sarjassa? Uuden mallin epäkeskeinen puomi lienee paljon parempi tässä suhteessa.
 

karhunpesa

Jäsen
Keskustelun aloittaja
4.10.2009
43
0
6
helppohan tuota rautaa on käsitellä.itse opettelin jo 10-vuotiaana hitsaamaan.nyt on 20 vuotta rautaa sulateltu.kaikenlaisia työlaitteita on jo suunnitteilla.ainoa asia mikä jarruttaa on hydraulisylinterien hinta.ei tarvitse kummoinen olla kun on jo 100 e hintaa.tietysti jos olisin ylöjärveltä mennyt minikaivurin ostamaan niin hintaa olisi tullut REILUSTI enemmän.juontokoura on vielä vaiheessa,laitan kuvia heti kun valmistuu... :mrgreen:
 

raksaaja

Jäsen
24.5.2009
161
0
16
Oulu/Ylikiiminki
Nonni, ei tartte tuotakaan alkaa ostamaan. Muutama satanen osiin ja naapurin hitsarin kanssa kaljakori puoliksi niin homma hoitunee.
 
Keskustelun aloittaja Samankaltaiset keskustelut Foorumi Vastaukset Päivä
M Back In Business - Kellfrin ATV minikaivuri Avant Planet - Yleinen keskustelu 0

Samankaltaiset keskustelut