Mitäköhän tänään keksisi | Sivu 18 | AvantClub - Keskustelupalsta
ZicZac renkailla 24 ja kesäpalloilla 28. Kesäpallot oli matalapainerenkaita joten 28 oli jo vähän taiteilemistä. Mun 860 kulkee 28 ja sillä voi päästellä täysillä. On vakaa ja hyvä ajaa
 
440/50-17, pikkasen jouduin veistämään lokasuojien reunat että mahtuivat pyörimään. Eli isompaa ei mahdu.
 
No johan olet lähellä ollut. Joo nyt se on uudestan kisakalenterissä pienen tauon jälkeen. Onhan rata legendaarinen niin kyllä sinnekin pitäisi päästä vielä. Tuosta kiinan kisasta Shanghaissa voin vain sanoa että kyllä oli kokemus. Meillä oli kuljettaja ja tulkki koko viikonlopun, ei siellä muuten olis pärjännyt kovin sujuvasti. Sen verran oli kyllä erilaista. Ehkä mieleenpainuvimmat muistot siitä reisusta oli magneettijuna(436km/h), vierailu korkkiruuvissa(missä ikkunanpesijät roikkuivat valjaissa ulkopuolella pesemässä ikkunoita) sekä surkea juomatarjoilu radalla(kauheat jonot, huono logistiikka sekä välillä oikeesti loppui hanoista sisältö). Onhan näitä retkiä ollut. :cool:
Sen verran pitää vielä jatkaa, että tuonne Nurbulle pääsee itsekin ajamaan omalla henkilöautollaan. Hinta oli muistaakseni 20eur/krt ja saat ajaa kierroksen - toki auto 'katsastetaan' ensin ennenkuin päästävät radalle. Kiina'sta taas, sanoisinko että tuotahan se oli normi elämäkin siellä - kymmenen vuotta :rolleyes: Singapore on (oli) mukava kaupunki, mutta "majatalo" muutti Zurich'iin joten viime ajat on matkat suuntautuneet enempi siihen suuntaan.
 
  • Tykkään
Reaktiot: STEFFE
Gps voi myös tuottaa pieniä heittoka. Olen kilpapurkkarillakin päässy kerran 76 solmun vauhtiin hetkellisesti vaikka oikeest vedettiin van 23 solmua
 
Nonni! Tehtaalla käyty ja kotona taas. Vierähtihän siinä taas pari tuntia paikan päällä... ja kaikki asiat sain hoidettua. Jotain tulee sitten jälkijunassa kun varastosta löytyy. Eli autotalliin auraprojektiä jatkamaan!
 
Samoilla datalla niin silti korkeus heittää. Mulla on ollut Avantissa 2 eri valmistajan ”ssmankokoiset” renkaat mutta korkeudessa oli lähes 4 cm eroa. Eli kehä hyvin eri pituinen.
Hassua...

440 leveä jonka profiili on 50 tarkoittaa, että sivu on 220 paksu
400 leveä jonka profiili on 55 tarkoittaa, että sivu on 220 paksu

:rolleyes:
 
On se mutta näin se vaan on. Katselin dun renkaita tehtaalla ja pieniltähän ne näytti mun silmissä...
 
Tuli käytyä puuta silppuamassa.
 

Liitteet

  • jyrsinta1.jpg
    jyrsinta1.jpg
    745,4 KB · Katselut: 133
  • Tykkään
Reaktiot: Leppis ja STEFFE
Jaahas, __TAAS__ yksi työpäivä jonka aikana jäi kaikki saavutukset tekemättä, niinkuin työtkin :oops:
Aamulla kävi yksi kanssarakentaja hakemassa ylimääräiset rappuset pois ja siinä meni aikaa juoruillessa ynnä työmaata katsastaessa. Sitten etsimään kohtuuhintaista rengashotellia... "satasen maksaa per kausi ; nii'in, entäs pesut ja allelaitto?; joo niistä tulee sitten lisää 50'n alle laitosta ja...."
Kaikki mainostaa etuisia hintoja alkaen 34eur/kausi, mutta ne todelliset kulut tulee esiin vasta maksuvaiheessa jollei hoksaa kysyä esim "niin se on alkaen YHDEN pyörän säilytys ja siihen päälle käsittelyt jne".

Kävin viimeisenä katsomassa puolituttua rengasmyyjää: satasen kausi ja sisältyy _kaikki_ palvelut. Niin, että nyt on rouvan menopelissä (keski-euroopan) kitkat alla :) Jos saadaan se vuosisadan lumi-jää-pakkastalvi niin kaupasta saanee nastarengas sarjan ihan erikseen hankittuna.

JK. oli niin reipas savolainen (tilapäis-apu?) plikka tiskin takana, että pakkohan se oli hyväksyä tinkimättä tarjous :cool:
 
Tää päivähän meninohan oikeiden töiden merkeissä. Ja nyt alla on Baltic Princess! Huomenna illalla kotiin ja torstaina aamulla hitsasmaan kiinnikkeitä auraan! Loppuviikoksihan on luvattu ihan luntaakin tuonne pohjoiseen! Ne ovat onnekkaita! (Pääsevät aurailemaan...)
 
  • Tykkään
Reaktiot: Leppis
Tänään etsitty 5t kaivinkoneella styroksia mullan alta :cool: Kaksi metriä korkeat laidat roskalavassa, eikä piisanneet päivän löydöksiin. Tietysti styroksit vähän turpoo kun niitä pitelee, eivätkä ole yhtä siistissä paketissa kuin kaupassa. Ja huomenna jatkuu..
 
Tänään etsitty 5t kaivinkoneella styroksia mullan alta :cool: Kaksi metriä korkeat laidat roskalavassa, eikä piisanneet päivän löydöksiin. Tietysti styroksit vähän turpoo kun niitä pitelee, eivätkä ole yhtä siistissä paketissa kuin kaupassa. Ja huomenna jatkuu..
Mielipide: styrox pitäisi kieltää kaikilla mahdollisilla lakipykälillä!!!
Sitä, kun kaivelee vanhoista rakenteista ja pihoista niin tietää tekevänsä jotain... ja jos sitä on lavalla joka menee Kulmakorpeen (pääkaupungin maankaatopaikka) niin kuorma ohjataan samantien kaatopaikalle - ja hinta moninkertaistuu.
Itse olen aikeissa käyttää XPS'ää joka pysyy paremmin kasassa eikä hajoa lumisateen lailla ympäristöön.
 
  • Tykkään
Reaktiot: Aku9
En vielä ostanut. Tuo on yhteistyökumppanin kones.

Joo olisikin suulakepuristettua levyä, saisi kaikki ehjänä. Kyllä nämäki tulee aika hyvin, eivät onneksi ole limitetty kuin pitäisi. Saattaa lähteä setsemän kerrosta kerrallaan.
 
  • Tykkään
Reaktiot: STEFFE
Tulipa käyty saaressa edestakaisin. Jos ei ollut iso Å lappu tuulilasissa paluumatkalla niin olisi ilmeisesti saanut jotain karanteeni ohjeita. Nyt sai vaan kiltisti ajaa kotiin. Huomenna klo 9 hitsarin luo!
 
Onpas ollut kiireinen päivä. Jouduin nousemaan jo 07 jotta päädin matkasn 07.15. Takaisin kotona 11.30 ja puutarha töitä ssiakkaille päivällä. Pensaiden leikkaamista enimmäkseen. Päivän päätteeksi vielä irroitin lumisuran jalat ha lautaset. Nyt yläpäät on hitsattu umpeen ja uutta väriä on pinnassa. Huomenna voisi asentaa ne takaisin ja samalla voisi irroittaa terät, sillen irti, putsaus ja kiinnitys. Sen jälkeen voi siirtää jonon jatkeeksi yläpihalle missä talvivälineet odottaa lumen tuloa.
 
  • Tykkään
Reaktiot: Leppis ja Aku9
Jaahas, päästin TheKone'en tänäänkin vähän ulkoilemaan.
'Kaveri' sai autella minua siirtämällä lapiolla kerättyä savi-multa penkkaa siirtolavalle.
Huomenna jatkuu... Kaiken varmuuden välttämiseksi virittelin suojaksi isot pressut niin saa tehdä ainakin puolikuivassa lapiointia.
Optimoinnin vuoksi piti komentaa varakuski töihin huomiseksi; rako on juuri ja juuri niin leveä, että koneen pitäisi mahtua siihen.
Samanaikainen koneen käyttö ja lapiointi ei oikein onnistu, kun ei saa ovea auki :rolleyes:
Katsotaan sitten onnistuuko varakuski tuhoamaan peilin tai muuta...

Tuossa on tuo musta ämpäri: olen siihen kerännyt savikerroksesta!! löytämiäni vanhoja kierrekorkillisia pulloja - yhdessä olisi puolikas ainettakin. Haluaako joku tulla koemaistamaan?
 

Liitteet

  • 20201016_154554473_iOS.jpg
    20201016_154554473_iOS.jpg
    2 Mt · Katselut: 173

Uusimmat keskustelut