Mitäköhän tänään keksisi | Sivu 30 | AvantClub - Keskustelupalsta
Eli aura löytyi? Ilmeisesti joku muu kuin avantin oma kun pääsee hitsamaan...
Aku9 oli tarjolla 90 luvun nivelaura. Ruotsalaista tekoa. Muutamia kunnostettavia juttuja mutta käypä laite. Just ekoja lumia sillä lykkäsin.
 

Liitteet

  • IMG_20201121_182240.jpg
    IMG_20201121_182240.jpg
    1,8 Mt · Katselut: 134
  • Tykkään
Reaktiot: DilleWille
Riski täälläpäin on että jos rupee harjoittelemaan niin eka teräsetti on loppu ennen kun lumet tulee(jos tulee) :cool:
 
Kyllä tämäkin päivä näyttää menevän ihan odottamisen merkeissä. Jotain huutokauppatavaraa näyttäisi tulleen matkahuoltoon. Pitääpi käydä noutamassa. Ja sitten odotan postin kuljetuksia. Pitäisi tulla 1 varaosa, 1 kamera missä silmä on letkun päässä ja 1 uusi ketjunteroituskoneen.
 
Monet monet kerrat sitä kattelin myös konepalvelun sivuilta kuola valuen , mutta ei ollu mitään tuottavaa työtä missä sitä olisin voinu käyttää niin jäi ostamatta. Nyt ehkä tulee toisesta paikasta kun edullisesti sain.
 
Koneen mukana tulee 12 astettava kallistuva adapteri. Nyt ei tuu mieleen yhtään työtä missä tarttis 90 astetta kallistuvaa adapteria. Tuolla vähemmän kallistuvallakin saa kallistuksia tehtyä kauhalla ja rukkilavat otettua rinteestä. Kallistus ei riitä roskalan tyhjennykseen,kai. Hyvä peli kuitenkin kun keksii käyttöö ;) :)
 
Tänään on ollut ruuvauspäivä. Tuli hommattua uuden teräketjuteroittimen ja kävin sitä postista hakemassa. Ja pakkohan se oli laittaa toimintakuntoon heti ja pakko oli löytää joku vanha ketju mikä kehtasi teroittaa. Kyllä teki hyvää jälkeä! Silleen erilainen kun mun vanha että tämä paljon tukevampi kun on alurungolla ja sitten tässä saa ketjua teroitettua kummatkin puolet silleen että kivi pyörii ulkoreunasta sisään päin. Huomenna olisi ohjelmassa yhden pihan viimeistely ja muutamat kannot. Sitten taidan siirtyä "talviasentoon". Eli sohvalle jos ei ole auraamaista. Ja sillä rintamalla näyttää vähän hiljaiselta. Mutta myönnän kyllä että olisi kivaa ajaa se 15-20 krt tänä talvena.
 
  • Tykkään
Reaktiot: Aku9
Päivän hommat hoidettu mitä oli suunniteltu. Nyt lyhyt huutokauppa,Tori, ja huuto.net rundi. Yksi harvinainen korukin tuli äsken ostettua huuot.netistä. Onnistunut päivä siis!
 
  • Tykkään
Reaktiot: Leppis
Jos joku kaipasi jartkopiikkejä haarukoihin niin

 
Vaihtuko noissa moottorikin uudemmissa vai miksi on vanhalla mittaristolla??
Ei välttämättä pahan hintainen peli...
Tier 4 Final jossa on hiukkas loukku on mielestäni uudella mittaristolla ja tuo niin kuin minunkin ois vielä ISO päästöinen. Se hyvä puoli on tuossa vanhassa että ei tarvitse loukun takia moottoria huudattaa. Henkilökohtaisesti vältän dpf niin kauan kuin mahdollista.
 
  • Tykkään
Reaktiot: 640
En saa provikoita,mut siinä oikeesti hyvä kone joka 700-sarjalaista ettii. Reiluun kolmeenkymppiin alvi nolla. Ei tullu huonouden takia vaan Wille soveltu niille paremmin työnkuvaan.
 
Tier 4 Final jossa on hiukkas loukku on mielestäni uudella mittaristolla ja tuo niin kuin minunkin ois vielä ISO päästöinen. Se hyvä puoli on tuossa vanhassa että ei tarvitse loukun takia moottoria huudattaa. Henkilökohtaisesti vältän dpf niin kauan kuin mahdollista.
Ite oon kans samoilla linjoilla DPF:n kans mut minulla on aina koneessa täydet kierrokset ku jotain teen. Niin en usko että tulee 860:n ongelmia loukun kanssa. Sillon tietty eri asia jos pöristelee pikku kaasulla hommia.
 
  • Tykkään
Reaktiot: 640

Uusimmat keskustelut