näyttää olevan useita koneita myynnissä | Sivu 3 | AvantClub - Keskustelupalsta
Voisin kuvitella että

1) joku jää kaipaamaan käsirahaa
2) kaupaksi meni naapurin/vuokraamon jne kone
Tai
3) pesään jäi avantin verran vähemmän jaettavaa

Saattoihan se olla normi kauppakin, mutta melko halvalta se sellaiseksi kuulosti.
 
Taivalkoskella on ollut aika paljon huijaus koneita myynnissä. Yleensä kaupaksi mennyt konehan jää nettikoneen sivuille, mutta nuo on poistettu kokonaan tietokannasta. Samalla on hväinnyt myös vene ja ruohonleikkuri samalta myyjältä, jota ei nimen perusteella löydy Fonectasta, numero on salainen eikä löydy yritystä, jossa ois omistajana/johtajana myyjän niminen henkilö.
 
Joo äkkiä hävisi tiedot netistä, en löytänyt enää googlen tietokannastakaan?
Toivottavasti kukaan ei maksanut varausmaksua/käsirahaa!
 
3-4 tonnia ois varmaan tuolle hinta alvillisena, mutta epäilen, ettei sillä hinnalla saa ostettua.
 
pleh sanoi:
exjko sanoi:
https://huutokaupat.com/fi/v/687435
tälläaista olen aina halunnut...

Kuvasta näkyy vähän huonosti missä kohtaa on avant-kiinnikkeet, onko ison koneen mallia?

Siitä löytyy varmaan standardi kiinnike meriruohonleikkurille. Niin, ja renkaat täytyy ainakin vaihtaa. Kannattaisikohan tuossa käyttää nurmi- vai tr kuvioisia renkaita?
 
Timotopi sanoi:
huutokaupoissa klapikone nyt 2700€ ja tunti jäljellä....

Edit. Siihen tuleekin veropäälle :oops:

Huutokauppa on kyllä hullua. Hitusen jäi hinta veroineen viidestä tonnista. Ei montaa sataa enään tarvis laittaa, kun tehtaalta sais uuden tehdastakuupelin.
 
Edelleen sanon, että nuo huutokaupat Suomessa on yhtä pelleilyä. Myyjällä ei mitään vastuuta mistää, ja vaikka sen muutaman mitä nähnyt "erikoisautoissa" niin tavara ollut aivan silkkaa p....aa. Aivan uskomatonta ostajien vedätystä, ja rehellisesti sanottuna hölmöjä ostajia.
 
Voihan sitä suoraankin myydä sutta, jos joku ostaa. Varsinkin jos ne on selvästi näkyvillä. Tuossakaan klapikoneessa ei myyjän vastuuseen enään tuon ikäisenä kuuluis kuin selvät isot rakenne viat. Letkut, laakerit jne. kulutusosat on jo liian vanhoja sellaseen.
 
Suurimpana surkeutena tuossa suomivirityksessä on mielestäni se että myyjä voi tarjouksien jälkeen päättää myykö, ostajien tarjoukset kuitenkin sitovia. Täydellistä idiotismia. Jos sekin siirtyisi tälle vuosituhannelle niin joko lähtöhinta riittävän korkealle, hintaraja ilmoitukseen tai myydään ihan vaan korkeimmalle tarjoukselle kuten muualla tapahtuu.
 
Sitä en kiistä, etteikö tuo hyväksymisjuttu oo huono, mutta huutokauppa ittessään on hyvä tapa saada äkkiä tavara liikkeelle.
 
Heh en mutta täälläkin on ollut juttua kun myyjä voi perua jos ei nouse riittävästi. Tässä tapauksessa uskalsin antaa vinkin kun oli eniten tarjoavalle.
Mulla on jo samanlainen. Harmittaa kun tuli myytyä se 205 malli jossa oli selvästi enemmän voimaa. Satuitko Leppis katsomaan millä hintaa tuo meni??
T.Timo
 
Timotopi sanoi:
Heh en mutta täälläkin on ollut juttua kun myyjä voi perua jos ei nouse riittävästi. Tässä tapauksessa uskalsin antaa vinkin kun oli eniten tarjoavalle.
Mulla on jo samanlainen. Harmittaa kun tuli myytyä se 205 malli jossa oli selvästi enemmän voimaa. Satuitko Leppis katsomaan millä hintaa tuo meni??
T.Timo

Mistä tuo voimanpuute muuten johtuu, kun minun vanhassa 150:ssä(se 170:stä edeltävä) oli enemmän voimaa kuin tässä nykyisessä 210:ssä?
 
Huutokaupan olleessa 210-versiossa ei ole ainakaan ollut puute voimasta, päätellen runkolevyn repeämästä, jonka joku oli "iha ite" hitsannut.. jos kuvan röpellystä hitsaukseksi edes voi sanoa. No, vuokrakäytössä sattuu ja tapahtuu.
Kaivurin voimaan vaikuttaa työsylinterien halkaisija ja vipuvarren pituus. Olisiko tehdas vähentänyt puhtia kestävyyttä parantaakseen? 420 kanssa 210 on voimaltaan mielestäni juuri sopiva, ainakin, kun ei paremmasta tiedä.
 
Kaivuri päätty 2025€+ alv 24% ja minikaivuri 1150€+alv 24%

Olkaa tarkkoina huudoissa, joskus lisätään alvi päälle, joskus kuuluu mukaan ja joskus mennään 0% verolla!
 

Uusimmat keskustelut