Niittomurskain pientareelle | AvantClub - Keskustelupalsta

STEFFE

Lumimies
Keskustelun aloittaja
12.1.2012
5 401
862
138
Bobäck
Oli tuossa viimeisessä numerossa Avantmagazinessä kuva niittomurskaimesta missä oli kallistus ha sivusiirto. Nyt täytyy odottaa mielenkiinnolla milloin siitä tulee lisää tietoa! Voisi olla mielenkiintoinen härveli!
 
Nyt täytyy korjata itseeni. Kuva siis on seinäkalenterissa 2018 ja syyskuun sivulla. Ei siis Avantmagazinessä kuten kirjoitin! Anteeksi.
 

Liitteet

  • IMG_8932.jpg
    IMG_8932.jpg
    91,6 KB · Katselut: 2 141
Eikö tuo murskain ole aika painava? Meinaan vaan, että eikö kone ole aika kiikkerä kun työlaite noin kaukana sivulla?
 
Pitää kokeilla.... onhan siinä 180 kg vastapainoa mitä näkyy...

Odotan innolla tuota! Ja sitten koneen oikeanpuleisen eturenkaan etupuolelle tavallinen 150cm murskain....

Toivon että Jyväskylä tiereunaniittäjät ovat testanneet sitä!
 
Tänään tehtaalla sain ilon tutustus tuohon. Oli erittäin mielenkiintoinen härveli. Murskaaja oli 120 cm leveä. Murskaaja nousi ylös n 90 astetta pystyyn ja alaspäin ehkä 45 astetta. Puomi liikkui ehkä toistametriä sivulle ja hydraulisesti toimi niin että öljy virtasi koko ajan ja joikkarin sähkönapeilla ohjattiin! Tosi näppärän oloinen. Tuli vähän ajettu lumessa sillä ja hyvin jyrsi!

Odotan innolla että tulee hinnastoon!
 
Ilmeisesti siis ohjainkytkinpaketin napeilla, mitä liilkeitä ja millä napeilla. Olisi mielenkiintoinen kapistus, mutta taitaa mennä meikäläisen lompakon ohi... :D
 
Ohjainpaketin napeilla. 1/0 kytkin käynnisti murskaajan ja vasenpuoleinen keinukytkin ohjasi puomia sisään ja ulos ja oikeanpuoleinen keinukytkin ohjasi murskaajan asentoa! Oli tosi helppo ohjata!

Odotan myös kovasti sen hintaa...
 
Kyllä hinta on aika hurja. Pakko myöntää. Ja kun kuitenkin tarvitsee tavallisenkin kun niittää niittyjä. Hienohan tuollainen olisi. Mutta 6000€ on iso raha sekin ellei urakoi vähän enemmän.
 

Uusimmat keskustelut