Onkos muut jo ollut lumitöissä? | Sivu 4 | AvantClub - Keskustelupalsta
Velvollisuuden tunnosta siivoilin vähän ketjua lumipallo kasvaessa. Toivotaan kuitenkin talven jatkuvan vielä. Lumista maisemaa on kiva katsella. :D
 
Tänään tuli siirreltyä hieman lumikasoja parempaan sulamispaikkaan kevättä ajatellen. Hyvin lumet on painuneet kasaan suojan ja tuulien avustamana.
 
Meillä kotona sekä kahdella naapurilla oli semmoiset luisteluradat pihateiden tilalla, että päätin töistä lainata Hiluxia, jossa on alusterä keskellä alla.
Ensin ajattelin, että tuleekohan hommasta mitään, mutta yllätyin enemmän kuin positiivisesti!
Muutaman edestakaisin ajelun jälkeen polanteet poistettu ja jää karhennettu, siihen sitten perään hiekotus, kun sattui olemaan hiekotinkin samassa vehkeessä ja lavalla vieläpä hiekkaa.
Ei ollut ohjattavuusongelmia, vaikka terä niin alhaalla kuin suinkin!
Kyseinen vehje rupeaa taatusti vierailemaan useamminkin näillä pihoilla ja unohdan kokonaan semmoisen verkkoterän virittämisen Avantin oheen. :)
 
Liukasta kyllä on ulkona. Mä päätin vähän härnätä kelejä ja vein jo huolletut talvityövälineet alavarikolle säilöön. Mutta oli vähän liukasta päästä aina takaisin ylös kun tie on ihan peilijäässä. Viimeisen rundin jälkeen jouduin vähän kikkailemaankin että pääsin ylös takaisin. Nyt voi sitten hyvällä omalla tunnolla seurata MM hiihtoa kun työt on tehty! ;)
 
Nyt pääsi ekan kerran putsaamaan taas pihoja. Eilen tuli 10cm lunta. Välillä räntää täälä Mäntässä.Kauhalla takaperin tuli tehtyä ettei pihat mene pihalle.Onko muilla ollut jo lumitöitä
 
Märkää loskaa Kangasalla. Ei ole tarvinnut aurailla.
Eilen illalla ajelin Ruovedeltä kotiin kone lavetilla. Kyllä sai nostella kaasujalkaa kovasti pysyäkseen tiellä.
Paikka paikoin oli kovaksi tallautunutta polannetta jonka vierellä oli sitten märkää sohjoa. Sohjoon se yritti vedellä..
 
Eka auralenkki takana,lunta räntää ja loskaa. Vaihtelevat fiilikset.
Joensuun seudulla myös pas*loskaa, vajaa 10cm olis pihalla ja tiellä, pitänee odottaa aamun kun yöllä pakastuu ja 6cm näyttäs Foreca aamuksi LUNTA, viitti lähtee kun ei kuitenkaan pitoja ole kun keli plussalla
 
Mä kävin jyrsimässä kantoja tänään. Aura ei ole kiinnitettynä. Joku sentti loskaa tuolla on tullut mutta siihen taitaa jäädä. Toisaalta mun lumenauraus kausi alkaa vasta sunnuntaina...:)
 
Eipä ole näkynyt lunta, täällä saksan maalla... Tutkakuvassa näkyy vesisadetta Monacosta Kööpenhaminaan muutaman sata kilometriä leveällä kaistaleella yli koko keski euroopan. Niin, ja näkyy sitä vesisadetta tuolla ikkunan takanakin riittäneen koko päivän jo.

LISÄYS: lupaavat lumikaaosta pohjoiseen elikkä tuonne Hampurin tienoille viikonlopun mittaan.
 
Viimeksi muokattu:

Uusimmat keskustelut