STEFFE

Lumimies
12.1.2012
5 401
857
138
Bobäck
Onko kisaa pystyssä?
 

dr650

Jäsen
25.12.2008
49
9
8
Nyt on kyllä vakuuttavan oloista tekemistä. Tuon pienemmän Logbulletin hinta (35000 e) tosiaan vastaa aika hyvin täysin varustellun mönkijän ja nosturilla+vedolla varustetun tukkiperäkärryn hintaa. Olen jonkin verran ajanut mönkkärillä metsästä polttopuuta (ei nosturikärryä) ja kyllä se laite kevyessä käytössä mielestäni puolustaa paikkaansa.

Tuo kaveri pitäisi saada innostumaan pienkuormaajista. Markkinoilla voisi olla tilaa yhdelle no nonse -tyyliselle laitteelle. Toivotan kaikkea hyvää Logbulletille ja toivottavasti firma kestää kasvua.
 
  • Tykkää
Reaktiot: STEFFE

tmila

Jäsen
16.11.2020
1
3
3
Joitakin vuosia sitten messuilla, sattui Avantin ja Logbulletin osastot liki vierekkäin. Juttelin Logbulletin kehittelijän kanssa tovin, joka tosiaan oli intoa täynnä juuri kehittelemästä pikkukoneestaan (ja ihan syystäkin), joka oli silloin juuri siirtymässä protoasteella eteenpäin. Silloin hän ei pitänyt naapuriosaston Avanttia lainkaan kilpailijana, eikä ottanut mitään kantaa tai jatkanut mitenkään johdattelemaani keskustelua Avantin mahdollisuuksiin metsätöissä ja kuitupuun kuljettamisesta tien varteen... muita keskustelijoita tai kuuntelijoita ei ollut. Nettisivuillaan hän on jopa listannut vaihtoehtoisia pienmetsäkoneita pitkän liudan, mukaan lukien mönkkärit, Avanttia ei ole mainittu. Mutta siitä asti olen seurannut Logbulletin tarinaa sekä samaisen miehen 'paavo puuntuottaja' nimimerkillä pitämää puuntuottaja -blogia. Suosittelen tutustumaan, jos pienmetsätalous ja metsänkasvatus kiinnostaa.