repa

Moderaattori
13.3.2010
321
13
18
Tein 100 tunnin huoltoa koneelleni (530+ vm. 2007) ja huoltolistan mukaan polttoainesuodattimen puhdistuksen yhteydessä pitäisi puhdistaa myös sakkakuppi. Tuota jälkimmäistä en mistään löytänyt. Polttoaine suodattimen tyhjentelin, joka on sellainen öljysuodattimen näköinen, ja laitoin suodattimen sisään uudet löpöt ja ruuvasin takaisin paikoilleen. Startin jälkeen kaikki toimi normaalisti. Missäköhän tuo sakkakuppi sijaitsee? Suodatinkin näytti olevan mielestäni yhtä puuta eikä täten avattavissa, vai olisiko sittenkin??
 

Maasturisti

Ylläpito
7.9.2008
3 137
109
63
Espoo
Sakkakuppi on se läpinäkyä muovikuori, jolla löpöfiltteri on paikoillaan. Puhdistuu parhaiten paineilmalla. Tankki olisi myös hyvä joskus tyhjätä ja putsata, muutoin voi tulla talvella käyntiongelmia.
 

repa

Moderaattori
13.3.2010
321
13
18
Ööö, ei mulla ole mitään läpinäkyvää kuorta, vaan ainoastaan sellainen metallinen perinteisen öljyfiltterin näköinen kierrettävä suodatin tankin ja vasemman takarenkaan välissä. Sellaista läpinäkyvää kanssa hain, mutta en tosiaan sellaista löytänyt. Ehkä tuollaista ei tuossa vain sitten ole. Osaako huolto neuvoa, joskos jossain vaiheessa on siirrytty pois tuollaisesta läpinäkyvän kuvun alla olevasta filtteristä? Vai onko sillä jotain tekemistä asian kanssa, että koneeni on ollut aikoinaan tarkoitus myydä Espanjassa? Tosin tehtaalta ostamani filtteripaketin mukana seurasi juurikin samanlainen metallinen uusi filtteri, kuin koneessa oli paikoillaan.
 

Sekatyömies

Jäsen
11.5.2010
1 126
1
38
Kun vaihtaa metallikuorisen suodattimen, vaihtaa samalla myös
"sakkakupin".
Patruunamallisessa suodattimessa on kuppi puhdistettava.

Varma ehkä. -Korjatkaa jos väitän perättömiä. :roll: