Sää- ja lumitiedot | Sivu 3 | AvantClub - Keskustelupalsta
Vähän vaan jäi vajaaksi ainakin vielä, ei noin vähälle lumelle jaksa tarjota lumikauhaa tai auraa. Sainkin kauhan sopivasti eilen kokonaan maalilla suojattua :cool:
 
Mä voin kertoa että huipulla tuulee! Itse olemme 50 m merenpinnan yläpuolella ja 25m järven yläpuolella ja mitään ei ole meidän edessä kun tuulee järveltäpäin!

Lumesta ei tietoakaan, vähän vettä sadellut ja pääkallokeli noin muuten. Mutta nelkulla ei näytä olevan mitään väliä…

Tuuli on puuskissa raju!
 
Noin seittemän tuntia koneen mittariin, ja vielä säästin kolme paikkaa huomiselle. Aamulla noin kymmenen senttiä uutta puhdasta lunta maassa, ja taivaalta tuli sakeasti lisää siinä viiden kieppeillä. Eipä tarvinnut ihmetellä missä viettäisi sunnuntai päivää. Jäi laulu kuorokeikkakin tekemättä, ei vain jaksanut.

Markkuvaari
 
Täytyypi herättää henkiin tämä Sekatyömiehen aloittama hauska sää osio!

Kirkkonummen Luomassa on +4 astetta. Vesisade(kohtalainen) ja maa on käytännössä lumeton. Jotain pieniä valkoisia länttejä näkyy missä kauhalla on kipannut isompia määriä! Synkältä siis näyttää ulkona!
 
Näköjään turhaan tullut hommattua useita laitteita ja seuraava turha ostos vois olla lumitykki kärryn päällä, niin vois lainailla tutuillekin, jotka riutuvat samassa tilanteessa. :roll:
 
Oulun kupeella on nollassa mittari, lunta on nyt tullu reilu vuorokausi putkeen. Maassa kaikkiaan on varmaan paikasta riippuen puolisen metriä lunta.
 
Ezmo sanoi:
Oulun kupeella on nollassa mittari, lunta on nyt tullu reilu vuorokausi putkeen. Maassa kaikkiaan on varmaan paikasta riippuen puolisen metriä lunta.

Ollaan kateellisia teille. Tää pimeys mikä lumettomuus aiheuttaa on valtava. Ja kun keli on kokoajan märkä niin kaikkien lamppujen valo vaan katoaa!
 
Tältä näyttää kun katsoo työhoneesta ulos!
 

Liitteet

  • 79186A7A-1EA0-406A-B5EF-F7E0F144CB27.jpeg
    79186A7A-1EA0-406A-B5EF-F7E0F144CB27.jpeg
    109,3 KB · Katselut: 1 788
Kyllä. Huollettiin loppusyksystä. Ja on mulla Avanttiin 120 cm leveä leikkuri. Tuli ostettua kun halvalla sai. Nyt sille pitäisi keksiä käyttöä...

Tässä vaiheessa talvikautta täytyy olla rehellinen ja tunnustaa etten uskaltanut ostaa uutta alueauraa. Ja ehkä hyvää niin...
 
Onhan tuo maisema hiukan eri kuin täällä. Pohjoisesta pyyhkii tuuli ja tuiskuttaa lunta. Puhaltaa suoraan talon alle, niin meinaa hiukkasen vetää sisällä.
 
Tänään sentään aurinko paistaa ja pakkastakin on muutaman asteen verran! Tosi kaunis päivä mutta täysin lumeton! :p
 
Eilen ja tänään on ollu aika nättiä keliä. Noin -10 astetta pakkasta ja aurinko paistaa. Piti käydä heittämässä lyhyt 5km kävelylenkki.
 
Nyt on eteläkin lumen peitossa. On tullut niin paljon että on peräti saanut aurata! Lumiaura ja siipilumikauha on terän/huulen vaihdon jälkeen sisään ajettuja! Hyvin toimivat. Huomenna taitaa tulla trukkipiikkipäivä kun tiiliseiniä paloasemalla puretaan. Pinotaan nätisti kuormalavojen päälle niin että niitä pystyy vielä siirtämään/nostamaan. Sitten pitää jossain vaiheessa miettiä mitä niillä tehdään...
 
+-0 astetta ulkona. Joatin pientä tuprutti taas taivaalta niin että maa on valkoinen, silleen just ja just... Mutta tuli valoa heti!
 
Täällä on ollu noin -5 astetta pilvinen poutasää. Sais tuo vähän aurinko paistaa, niin sais chilitkin vähän paremmin valoa.
 
Reilu 15 astetta pakkasta ollut ja aurinko on paistanu koko päivän. Huomena se vissiin sitten sitä lunta sataa, mutta toivottavasti ei kovinkaan paljoa.
 
Helmikuun ensimmäinen lumisade selvitetty Vantaalla 16 työtunnilla.
Torstaina klo 14-22 yhteen putkeen ja loput perjantaina klo 12 alkaen.
Liukasta ilman ketjuja. Pe illalla mäen päällä sai ajaa oikeasti pilvessä.

Oke
 
Tulin perjantai iltana kotiin muutaman päivän reissusta. Rouvan kotiintulojäljistä päätellen lunta oli tullut yli 22 cm, Foresterin maavara kun on sen verran. Pohjalevy oli puskenut lunta koko pihatien matkalta. Siitä sai sitten heti lähteä lumihommiin. Tänään täytyy jatkaa... Kangasalan kaupungissa siis.
 
Ei tullut eilen yhtään lunta. Tosin oli niin kylmäkin, ettei aurauskalustoa helpolla ois saanu lämmitettyä. Tänään taas aurinko näyttää paistavan, pakkasta parikymmentä ja lunta jotain 40-50 senttiä.
 

Uusimmat keskustelut