Siipilumikauha | Sivu 2 | AvantClub - Keskustelupalsta
Siipilumikauhaa ei olis pitäny valmistaa muulla toiminnolla kun molemmat siivet yhtäaikaa ja halutessaan molempia erikseen. Ei oo vaikee toteuttaa joka yhtään perillä asiasta. Zoomiaurassa on jo systeemi olemassa,ei muuta kun siitä kopio kauhaan.
Joo joystickissä pitäisi olla kolme valintanappia, vasen siipi, molemmat yhtä aikaan ja oikea siipi. yksi nappi pysyisi kerrallaan pohjassa.
Tai kolmiasentoinen valintakytkin vastaavilla toiminnoilla. Zoom aurassa oleva venttiililohko käy tähän, jää vielä käännön toiminto vapaaksi.
Zoom auraa ohjataan painamalla ohjausvipua niin monta kertaa, että haluttu toiminto on kohdalla. "Liikennevalot" näyttävät mikä toiminto on kulloinkin päällä. Kätevää, en ehkä ota enempää kantaa, tehdessä varmaan oppii tuonkin.

Venttiili tieto tulee ensi viikolla, pääsuunnittelija on messuilla https://www.agritechnica.com/en/exhibitors-products#/hallplan/hall=27;stand=27__C39;
 
Soitin vielä suunnittelijalle tehtaalle, kysyäkseni missä kohtaa mennään siipilumikauhan päivityksessä.
Uudet siipilumikauhat tullaan varustamaan kokonaan uudella Opticontrol ohjausjärjestelmällä.
OptiControl on vielä testausvaiheessa ja jos olet Pirkanmaan alueelta voisit saada sen testaukseen omaan koneeseen.
Lisäksi planeettalaisille tarjous, jos haluat, vaihtavat tehtaalla siipilumikauhaan uuden 6/2 venttiilin veloituksetta.
Venttiilin vaihdon jälkeen toiminnot olisi vasen tai oikea siipi kiinni auki. Yhtä aikaa toimintoa ei olisi ja kauha täytyisi vaan saada rahdattua tehtaalle.

Toimenpide poistaa kyllä epätarkkuuden ja lerpatuksen.

Käyn vielä tutustumassa OptiControl boxiin ja laitan siitä lisää mitä on kerrottavana.

Halukkaat muutokseen voivat soittaa tehtaalle ja pyytää Hannu Maijalaa puhelimeen.
Kaikki rakentavat puhelut otetaan vastaan :cool:

ps, asia selvisikin saamatta vastausta venttiilin valmistajalta.
 
Kyllähän sen saa vietyä kun vaan lähtee viemään,180km. Just vaihtoivat takuusen alkuperäisen venttiilin,noin viikko sitten. Lähteeköhän enää veloituksetta mitään tekemään?
 
Just vaihtoivat takuusen alkuperäisen venttiilin,noin viikko sitten.
Oho, mitäs se sitten hyödytti. Ilmeisesti huollon kautta, eikä heillä ollut tietoa tästä uudesta tarjouksesta, joka neuvoteltiin iltapäivällä.
Kyllä se vaihdetaan veloituksetta, kun on luvattu muuttaa toinen malli.
 
Pitäis viijä kauha tehtaalle,lupasivat vaihtaa veloituksetta venttiilin. Liikkeet on sen jälkeen vasen tai oikea siipi tai molemmat yhtäaikaa ja lerpatuksen pitäis hävitä. Ens viikolla voi jotain tapahtua kun osat tulee.
 
Ongelmallinen kauha. Letkutus on hankalasti toteutettu,letkut roikkuu ja hankaa renkaaseen. Kiristysliinalla kun sito letkut kauhan selkään niin toimi hetken. Liian kireelle kun sitoo niin vaarana että nipat poikki kauhaa tyhjentäessä. Roikkumaanhan letkut rupes sitomisesta huolimatta. Sitomalla toimii sen sata kertaa,tänään tuli sadasensimmäinen kerta enkä muistanu roikkuvaa letkua ja naps, sähköt poikki. Tuohon on vaihettu jälkeenpäin sarjaliitin, oliskohan letkujen mitotus pielessä? Onko muilla samoja ongelmia? Roikkuukohan uuvessa kauhassa letkut liikaa?
Pitääköhän laittaa leykut johonkin "antennin" päähän joka pitäis letkut iryi renkaasta ja tarvittaessa taipuis kauhaa tyhjennettäessä.....
 
Ensimmäisen tunnin aikana letkut ja sähköt tarttu renkaaseen ja tietysti johot poikki. Kymmenkunta kertaa matkan varrella johtoja pyörittelin kiinni,eihän pysyny kun hetken. Nyt apikolla liitetty johot. Kestää taas sen eka tunnin...... eikö oo mitään ratkasua tullu uuteen versioon? Vois samalla laittaa kuntoon kun muutenkin hydrauliikkaa päivitetään.
 
Jostain syystä jäänyt lyhyeksi ne sulla "piuhat"
Tuossa videolla näkyy hyvin miten pitäisi olla.
 
Saman tyyppisesti ne mullakin roikkuu renkaan eessä. Samaa videoo pyöritelly, mut en tiijä mistä se ero oikein tulee. Lyhkäsiä ne ei oo kun puomi sisässä osuu renkaaseen.
 
Jotenkin liitintä pyörittelemällä saat ne letkut tekemään mutkan oikealle päin.
Siinäkin on vaarana ,ettei saranapiste "nipistä" lyttyyn.
 
Pyöritelly liitintäkin. Sit jää vaan kauhan ja puomin väliin letku joka litystyy lähes varmasti. Katotaan löytyiskö ratkasua samalla kun muutenkin laitetaan päivitystä hydrauliikkaan.
 
Pikaliitin saattaa olla jotenki väärässä asennossa. Eiköhän ne letkut löydä paikkansa!
 
Mikähän siinä katkasijassa on ongelma kun näin kauan kestää sen hommaaminen? Nyt olis hyvää aikaa tehä muutos kun ei lumitöitäkään ole. Veikkaan että katkasija ja lumi tulee samalla viikolla!!!
 
Mikähän siinä katkasijassa on ongelma kun näin kauan kestää sen hommaaminen?
Oletko ollut yhteydessä tehtaalle viime aikoina? Teettävät johtosarjat jossain eri vapriikissa.
Soita maanantaina, ei kun tiistaina ja hätyyttele!
 
Viikon sisällä oon asiasta keskustellu. Osat tilattu tänne kunhan saavat kaikki. Ei tarviikkaan viijä tehtaalle.
 
Uuden työlaitteen letkut voivat olla väärissä asennoissa (kiertyneinä) sarjapikaliittimessä. Viimeksi jouduin purkamaan hiekoittimen letkut ja asentamaan ne uudestaan. Jos työlaitteen kasaajilla olisi asennusteline käytössään, asentuisivat letkut aina oikein. Nyt ne on vaan kiinnitetty.

Oke
 

Uusimmat keskustelut