Weidemann 1160 | Sivu 4 | AvantClub - Keskustelupalsta
Hienolta näyttää! Onko Weidemann ollut hyvä? Mietiskellyt tässä itsekkin, että minkähän värisen ja merkkisen koneen sitä nyt sitten ostaisikaan. :? Talveksi jo urakkaa sovittu. :mrgreen: Saapi nähdä tuleeko lunta. :lol:
 
Eipä voi konetta moittia. Saa nopeampana tämänkin mallin ja hytillä. Myös keltaisena. Nämähän on moneen hommaan hyviä ja jos ei paremmasta tietoa niin oma merkki aina paras... Valtamerkit kyllä toimii asiallisesti, ainut mikä sais omasta mielestä yleistyä on joystikkiin proponapit KAIKKIA toimintoja varten. Ettei olis vipuja ja nappeja siellä täällä ympäri konetta.... Kunnon kumiaurakin tarvii 3 paria hyrdauliikkaa...
 
Heipä hei pitkästä aikaa.
Eipä ole tullut mitään uutta puuhasteltua. Ajovalot rakensin ajankuluksi, ja työvaloja päivittelin. Taas talvi tuli ja hyttiä tekis mieli, onneksi välirahan tarve hytilliseen rauhoittaa kummasti. Katse kohti ensivuotta...

small


small
 
Talvi taputeltu. Kone rintamalla rauhallista. Kävi niin että uusi lavettiaihio saapui pihalle. Edellinen oli niin mukava verrattuna kärryyn niin isommasta ja paremmasta haaveillut siitä asti. Nyt on alusta, päälyrakenteet suunnittelun alla...

small


Ja tämmönen oli se vanha:

small
 
Hei jälleen.

Konehankintoja tehty. Piti kumminkin pysyä samassa numerossa niin ei viestiketjun otsikkoa tarvi muuttaa.

Vanha meni vaihossa ja tilalle tuli viimevuotinen esittelykone lähes kaikilla varusteilla. Isompi moottori, jämerämmät lukolliset akselit kardaani vedolla, tieliikennemalli +30kmh, ilmapenkki, hydrauliikkaa edessa ja takana ja tietenkin radio!

Instasta voi seurata koneen tuunausjuttuja #tscustoms.fi
IMG_20200605_175235_623.jpg
 
Viimeksi muokattu:
Onko Weidemannissa kestävämpi nivelistö kuin Avantissa? Tai no kyllähän se Avantissakin hajoamatta kestää mutta menee väljäksi liian nopeasti, riippumatta kuinka usein sitä rasvataan.
 
Hieno väritys kyl koneessa. Paljon hienompi kuin vaikkapa Giant :)

Hauska rakenne tossa lumilevyssä. Pysyykö noiden läpsyköiden kulma samana ja ne liikkuu vaan sivusuunnassa, vai saako kulmaakin säädettyä? Jos oikein ymmärsin tuosta konstruktiosta.

Onko ollut traktorikuviolla pito-ongelmia?
 
Ei ole pito-ongelmia Allianssien kanssa.

Molempia siipiä saa ohjattua erikseen ja kääntö tietenkin. Kaikkia muita auroja on tässä tullut kokeiltua (paitsi u-aura koska hinta) niin tämä ehkä paras kompromissi pihan ja tien auraukseen.
Tässä video auran toiminnasta:
 
Aika fiksu aurasysteemi. Se on vissiin tehty lähinnä pick-up -käyttöön? Monet u-aurat meneekin jo kaatokuormarajalle linkussa.
 

Uusimmat keskustelut