216 keskinivel | AvantClub - Keskustelupalsta

tapsa24

Jäsen
Keskustelun aloittaja
27.6.2010
13
0
1
Onko tuossa 216 keskinivelen irrotuksessa joku taika mitä en hokaa? Rupesin irrottelee et vaihtaisi laakeria sinne ku väljäksi on mennyt. Asettelin koneen pukeille ja irroitin sen tapin yläpäästä pultin ja ison rikan pois ja sitte sieltä alhaalta se poikittainen kuusiokolopultti pois ja koitin hakata ylhäältä alaspäin ni ei itkahakkaan koko tappi vaan tuntuu olevan kuin yhtä puuta...
 
Kyselin tuosta tehtaalta vuos, pari sitten. Sanoivat että yleensä se on ruostunut niin kovin kiinni ettei saa ehjänä irti vaan vaihtavat yleensä koko takarungon suosiolla.
 
Sitä epäilin itekki et onko ruostunu se tappi takarunkoon niin tiukkaan...mut hitollako sen saa sitten irti. pillillä punaseks ja polttaa koko avantin. Tai sitten nytkysahalla tappi poikki korvakoitten välistä... Kiinnostais tietää ketkä näitä purkanu, et miten saanu helpoiten irti?
 
Nyt on tappi saatu pois. Joutui irrottamaan moottorin edestä ja sitten semmoinen magneettipora jalkatilaan ja porasin koko tapin lastuksi. Eli tosi tiukassa nämä näköjään on.
 

Uusimmat keskustelut