220:n perushuolto | AvantClub - Keskustelupalsta

Roadking

Jäsen
Keskustelun aloittaja
15.9.2010
138
13
18
Lomatunnelmissa innostuin itse tekemään perushuollon 220:een, kun oli hyllyssä jostain tarttunut suodatinsetti valmiina. Muutamia huomioita ja kokemuksia:

- Polttoainesuodatin kannattaa vaihtaa tankki tyhjänä tai sitten kannattaa olla aika nopea ja uusi suodatin valmiina. Bensaa valuu letkusta aika vauhdilla.

- Toinen sytytystulppa on aika ikävästi hydraulisuodattimen takana, ainakaan mulla ei ollut tulppa-avainta, jolla mahtuisi tulpan avaamaan. Ratkaisu on vaihtaa tulppa samalla kun vaihtaa suodattimen.

- Hydrauliöljysäiliön korkki on aika hankalassa kolossa ja aukko aika pieni. Öljyn saa helpommin sisään paluuöljysuodattimen aukosta.

- Hydrauliöljyn seassa näkyi vihreitä maaliroskia, mistähän niitä pääsee sisään? Ensin luulin, että tuli poistopropun ympäriltä, mutta ei oikein säiliön pohja näyttänyt siltä.

- Muistelin, että 20l pönikkä riittää hydraulipuolen öljyn vaihtoon, mutta eipä riittänyt kuin alaviivaan ja pienen käytön jälkeen (suodatin ym.) pikkuisen jopa alle.

- IKH:lla Unisys N46 maksoi 59€. Oli minusta aika edullista.

- Käynti parani huollon jälkeen (tai ainakin tuntui siltä), joten lopussa kiitos seisoo.
 
Huolto suunnitelmaissa minullakin.
Kiitos hyvistä vinkeistä.
Näin kun ei Ylöjärvi ole oikein matkan varrella, voisiko joku neuvoa edullisen tavan hankkia suodattimet.
 
Tehtaalta lähettävät ja Agrimarketit on monella paikkakunnalla.
Avantin sivuilta löytyy huollon yhteystietoja...
 
Täällä on juttua näistä paketeista:

http://www.avantplanet.com/F1/viewtopic.php?f=7&t=895&hilit=suodatinpaketti

Huomaa, että vielä keväällä suodatinpaketeissa tuli väärät letkut polttoainesuodattimelle. Eli kannattaa siis käyttää vanhaa letkua jos uudessa paketissa on semmoinen lyhyt ja paksu letku joka melkein tuntuu käyvän.
 

Uusimmat keskustelut