320 veto-ongelma | AvantClub - Keskustelupalsta

Raiela

Jäsen
Keskustelun aloittaja
16.2.2017
7
0
1
Mikähän mahtaisi olla vikana, kun vasen puoli ei jaksa vetää taaksepäin, eteenpäin toimii normaalisti. Kun renkaat nostaa ilmaan, ja pyörittää käsin renkaita, kuuluu öljysäiliöstä pulputus. Sama kumpaa rengasta pyörittää, niin pulputtaa. Ajomoottori tai venttiilipöytä rikki? Napakiilat ok.
 
Tuossa vastaavaa keskustelua
http://www.avantplanet.com/F1/viewtopic.php?f=7&t=735&hilit=Testaus
http://www.avantplanet.com/F1/viewtopic.php?f=7&t=5830&hilit=Pyöräpari

http://www.avantplanet.com/F1/viewtopic.php?f=7&t=98&hilit=Pyöräpari
 
Ohjeita voi katsoa myös tuolta ja tuolta.

Kuten toisessa noista keskusteluista mainitsin, niin kannattaa ottaa letkut irti, laittaa sormet liittimiin, pyörittää moottoria ja kokeilla tuleeko liittimiin yli-/-alipainetta. Jos ei, niin moottorin tiivisteeti rikki. Ilmeisesti aika yleinen vika 320 koneissa.
 
Timberman sanoi:
Ohjeita voi katsoa myös tuolta ja tuolta.

Kuten toisessa noista keskusteluista mainitsin, niin kannattaa ottaa letkut irti, laittaa sormet liittimiin, pyörittää moottoria ja kokeilla tuleeko liittimiin yli-/-alipainetta. Jos ei, niin moottorin tiivisteeti rikki. Ilmeisesti aika yleinen vika 320 koneissa.

Hyvä ja yksinkertainen testi!
 
Ei vielä ole ongelma ratkennut,ajomoottoreista ei löytynyt vikaa. Seuraavaksi ajattelin vaihtaa ajomoottoreiden puolia ja katsoa siirtyykö vika vasemmalta puolelta oikealle puolelle.
 
No nyt vaihdettu moottorien paikat, kaikki sekasin kun pitäis mennä eteen niin mennään taaksepäin vaikka varmasti letkut oikeissa paikoissa. Ja vaikutti vielä että vikakin siirtyi oikealle puolelle. Nyt kyllä alkaa loppumaan keinot. Apua!
 
Saattaa olla, että yksi ajomoottoreista on rikki/vuotaa.
Kannattaa soittaa huomenna tehtaalle Sauli Viitaselle. Sieltä tulee parempia arvauksia.
 
Nyt löytyi yksi etumoottori ei toimi. Voiko moottorin sisällä olla tiivisteet jotka vuotaa? Moottori on varmaan ollut joskus auki,koska moottorissa näkyy olevan kolme kirkasta pulttia ja yksi alkuperäinen. Uskaltaakohan tuota moottoria avata,muutakuin tynnyrissä?
 
Tehtaalta löytyy paremmat vahvistetut tiivisteet varaosina. Samalla saat purkamis/kasaus ohjeet.
Ei sieltä mitään lennä, mutta täytyy merkata miten osat on. Väärin kasatessa ei pyöri oikein päin.
 
No nyt vika korjattu. Yhdestä ajomoottorista puutui kaksi kuula, eikä toiminut sen takia. Lisäksi letkut oli vielä kytketty ristiin, eli renkaat pyörivät eri suuntiin. Oli kyllä aika työläs vika paikallistaa. Kiitos kaikille jotka auttoivat vian löytämisestä.
 
Hyvä että vika paikantui ja kone pääsee ajoon ;)
Onko kone uusi hankinta, vai oletko huomaamatta ajellut vajaateholla?
 
Ostin halavalla,ollut maatalouskäytössä. Laittelin uudet renkaat ja maalasin lisäksi teippaukset. Kaikki öljyt ja suodattimet uus penkki. Nyt lähtee mökki käyttöön. Jos joku tarvii uuden penkin niin ikh sivuilta löytyi edullinen jousitettu 79€.
 
Toi jousitus on oikein hyvä penkissä. Jos on kova penkki, niin sitten joustaa vain selkä.

Ja onnea hyvästä hankinnasta. 320 on niin pieni ja yksinkertainen, ettei sinne kallista vikaa edes mahdu.
 

Uusimmat keskustelut