630 käy korkeilla kierroksilla | AvantClub - Keskustelupalsta

Hardware

Jäsen
Keskustelun aloittaja
4.6.2012
101
1
18
Osaakos joku auttaa tällaisessa oireessa: 630 käy miljuunalla kierroksella, ei sammu virtakytkimestä eikä kaasukahva vaikuta kierroksiin.
 
Hardware sanoi:
Osaakos joku auttaa tällaisessa oireessa: 630 käy miljuunalla kierroksella, ei sammu virtakytkimestä eikä kaasukahva vaikuta kierroksiin.

Olisko vaijeri poikki ja jäänyt "täysille kaasuille"?
Katso sieltä konehuoneen puolelta että liikkuuko mikään siitä kaasuvivusta!
 
Kai se on jo sammunut, ellei löpöä ole lisätty välillä.
Saattaa olla syöttöpumpun akseli jumissa. Vanhoissa kubotan koneissa oli yleistä huonon voitelun vuoksi, siksi se piti aina välillä kaataa kyljelleen pumpun puolelle. Tosin nykykoneissa ei pitäisi enää jumiutua näin.
Koppa auki ja kurkkaapa onko sähköisen sammuttimen johdot kiinni ;)
 
Kiitos vinkeistä. Kaausvaijeri on kunnossa, pitää tarkistaa vielä pumpun akseli.

Juu, ja kone ei käynyt tankkia tyhjäksi, villiintynyt vekotin sammuu joko tukkimalla ilmansaanti tai sitten polttoainehana kiinni.
 
Laitanpa tähän nyt vikaselostuksen jos jollekin sattuu samantyyppinen juttu eteen.

Kone siis otti kierrokset tappiin, taivas peittyi mustaan savuun, kaasuvivun asennolla ei vaikutusta eikä kone sammunut avaimesta.

Syyllinen oli ruiskupumpun keskimmäinen jousi joka oli jumittunut paikoilleen. Ruiskupumpun purkaminen on kenttäolosuhteissa aavistuksen haasteellista mutta onnistuu kun tekee huolellisesti. Samalla kävi ilmi että pumpusta oli muutama ruuvi irti, ne vaihdettiin uusiin. Pumppuun saa joitakin osia tehtaalta, mutta periaatteessa pumppu on osa joka vaihdetaan sitten kokonaisena. Kesälomakaudesta huolimatta tehtaan varaosapuolella oltiin innovatiivisia ja tähän yksilöön löytyi osat kierrätysmenetelmällä. Kiitokset vaan Ylöjärvelle.

Javielä linkki pumpun räjäytyskuvaan, ei aivan samanlainen mutta periaatteeltaan vastaava kuten ilmeisesti kaikki? Kubotan pumput.

http://ww2.justanswer.com/uploads/koboma/2011-03-13_043003_kobota_b2400_injection_pump.jpg
 

Uusimmat keskustelut