630 lisäpainot | AvantClub - Keskustelupalsta

EsaH

Jäsen
Keskustelun aloittaja
30.9.2009
96
1
8
Löytyykö jostain tietoa mitkä 630 olis maksimi lisäpainot mitä kannattaa laittaa että olis tasapainossa tai niin että takapyörät vielä juuri pysyy maassa kun nostaa niin paljon kun kuormaajassa potkua riittää? Itellä on kahvallinen vetokoukulla varustettu limppu takana, mietin niitä sivupainoja + lisäks vielä sen koukun ja puskurin väliin lisää rautaa, mutta pitäs tietää montako niitä sinne kannattaa haalia, turha sinne koko maailmaa on pakata jos ei kuormaaja nosta enempää. Tosin pitäähän sitä nyt sen verran enempi olla vastapainoo että saa vielä konetta ohjattuakin :)
 
Kyllä sivupainojen ja sen vetokoukkupainon kanssa pärjää pitkälle. Takapainoja on sitten helppo lisätä jos on tarve.
Itse olen selvinnyt tähän asti ilman lisäpainoja vaikka on ollut himpun yli tonnin taakkoja kyydissä.
Ei niitä kylläkään ole tarvinnut ylös nostella, vaan siirrelty työskentely pisteelle.
 
Onko noiden takakulman sivupainojen kiinnityksestä tarkempaa käsitystä, tuleeko pultaten kylkeen vai onko jotain korvia millä ripustetaan? Kuulostaa hieman kalliilta kilohinnaltaan nuo yht 180kg kulmapainot. Josko vahvasta levystä leikkelis ja niputtais suunnilleen vastaavat limput.
 
630 takasivupainot kiinnitetään kahdella pultilla runkopalkin läpi, muistaakseni polttoainetankki on irroitettava että saa mutterit kiinni sisäpuolella, toiselle puolelle saa helpommin. Koneesta tulee paljon vakaampi painavia kuormia nosteltaessa ja niitä liikuteltaessa. Hintavat on mutta ostos ei kaduta.
 
Kiitos vihjeestä. Katselin sitä kylkeä enkä yhtäkkiä keksinyt mihin ne ripustaisi asiallisesti. Pitänee harkita myös niitä alkuperäisiä, sekin hyvä puoli niissä on ettei tule ylitystä taakse ja kulmat kun on pyöristetty niin ei kolhi niillä muutenkaan turhaan mitään vaikka unohtaisikin että on punnuksia lisätty. Tässä kun aloittelee uutena käyttäjänä niin täytyy koittaa kaikkia hulluja ajatuksia heitellä ilmoille niin saa ne tyrmättyä alkuunsa jos joku on jo kokeillut samoja juttuja hyvällä/huonolla menestyksellä, ettei ihan kaikkee tarvis kantapäiden kautta kokeilla.
 
Nonnih, ratkeshan tuokin kun kysyin tehtaalta. 2006 vuosimallin konees ei oo niitä valmiina, vähän ihmettelin että ei kyl omasta koneesta löydy pultinreikiä mihkä sais painot kii. Mutta lähettivät heti sapluunan sähköpostilla millä saa suoraan reiät oikeille kohdilleen. Elikkä ei muuta ku poraileen ja pääsee ripusteleen painoja :)
 

Uusimmat keskustelut