630 sähköt osin hukassa | AvantClub - Keskustelupalsta

Hartza

Jäsen
Keskustelun aloittaja
11.7.2009
30
2
8
Pienoinen ylläri, kone normisti käyntiin, mutta muutoin kaikki sähköt uupuu. Kaikki 'koelaudan' toiminnot, valot, joystick, jne. Sulakkeet tarkastettu sulakerasiasta oikeasta etukulmasta, mutta onkos jossain jotain pääsulaketta tmv.? Kaikki vinkit ja tietysti kytkentäkaavio tervetulleita.
 
Virtanen on lähtenyt lomalle siis!

Mitt namn är Ström om det kan vara till någon ledning, on joskus joku ruottalainen sanonut!
 
Sähkökaavioita on huonosti. Erillistä pääsulaketta ei käsittääkseni ole. Katso onko irronneita liittimiä sulakerasialla ja virtalukon pohjassa.
Ymmärtääkseni sulakerasialle tulee johto suoraan virtalukolta. Virtalukolle tuleekin sulla sähkö joten vika on lukon ja sulakerasian välillä.
Sivukoppa auki niin näet myös releet jotka on lauhduttimen reunoilla kiinni.
 
hei Hartza

Tekstaa minulle s-postiosoitteesi niin lähetän 600-sarjan sähkökaavion. Se on n. 2 M pdf, joten en valitettavasti osaa julkaista sitä tällä saitilla.

t. JJ
0400 409 120
 
Kiitokset kaikille vinkeistä. Kyseessä oli sama rele kuin mistä Oke oli aiemmin kirjoitellut.
Nyt on Made in EU:n tilalla Made in China (Hella), saapa nähdä kauan kestää.

Tuli vaan noista sähköistä mieleen jotta onko tosiaan niin, että tietyt laitteet ovat akulle yhteydessä suoraan ilman sulakkeita. Ko. releelle ainakin taitaa tulla syöttö ihan ilman sulakkeita ja sama taitaa olla tilanne polttoainepumpun ym. osalta? Oikosulkuja ajatellen ehkä hieman riskaapelia.
 

Uusimmat keskustelut