760i tekniikka | AvantClub - Keskustelupalsta

STEFFE

Lumimies
Keskustelun aloittaja
12.1.2012
5 401
862
138
Bobäck
On muuten mielenkiintoinen tuo 760i Kohlerin moottori. Vääntö nousee rajusti 1400 rpm ja siitä laskee sitte loivasti. Tämä taas tekee sen että kierrokset harvoin putoaa alle 1500rpm jos konetta rasittaa. Meidän mäki on hyvä esimerkki. Jos jänis vaihteella tulee kaasu pohjassa niin vähän se yskii ja pudottaa vähän kierroksia mutta alle 1500 ei mene. Kova ulona vaan kuuluu kun turbo ruokkii ja hyde huutaa!

Mainio kone. :mrgreen:
 
Ilmeisesti tuolla on yritetty saada polttoaineen käyttö taloudelliseksi. Ei tarvi konetta huuattaa yli 2K kierroksilla että jaksaa väntää. Hienoa kuulla että toimii myös käytänössä, vai toimiiko?... Nyt viime aikoina kun nuo päästä vaatimukset kiristyy, niin koneitten tehot laskee. :( :( :(
 
Ilmeisesti tuolla on yritetty saada polttoaineen käyttö taloudelliseksi. Ei tarvi konetta huuattaa yli 2K kierroksilla että jaksaa väntää. Hienoa kuulla että toimii myös käytänössä, vai toimiiko?... Nyt viime aikoina kun nuo päästä vaatimukset kiristyy, niin koneitten tehot laskee.

Tässä kohtaa on tiukoista päästövaatimuksista kerrankin oikeasti iloa myös käyttäjälle, muutoinkin kuin hyvänä mielenä pienemmistä päästöistä. Kohlerin KDI moottori on hyvinkin käyttökelpoinen alemmillakin kierroksilla erittäin hyvän vääntöreservin ansiosta. Samalla lompakko kiittää pienemmästä polttoaineenkulutuksesta ja ympäristö myös. Ps. äänimailma myös miellyttävämpi kun ei tarvitse huudattaa.
 

Uusimmat keskustelut