flygare

Jäsen
Keskustelun aloittaja
31.12.2009
11
0
1
Parainen
Sattui jännä juttu viikonloppuna, pehmellä alustalla risupihtiä käyttäessä avant juuttui käytännössä olemattoman esteen eteen. hetken vekslattua (yritettyäni) totesin että ainoastaan yhdellä pyörällä oli veto ja sekin ilmassa. ruuvattavalla nupilla, onko sitten ajonvapautusventtiili, ei ollut merkitystä.

Nitkuteltuani kiinteälle alustalle totesin, että ainoastaan oikea takapyörä vetää, muut pyörivät (havaittavaa liikettä mutta ei vetoa) ilmassa ollessaan.

Hydrauliikkaöljyjä oli hieman alemman mittaviivan alapuolella, joten lisäsin n. 0.5l jolloin pääsin mittatikun ylärajalle. ei liikettä vieläkään.

vuotoja ei ole ja kaikki letkutkin näyttäisivät olevan päällisin puolin ehjiä, tuolla kyseisellä hetkellä ajoa oli ollut lähinnä hiekalla, joten iskuja ei ole tullut ja joulukuusta saakka tähän päivään mennessa muutama lumenluontikeikka puskulevyllä.

onko kokemuksia? periaatteessahan tuo systeemi on aika yksinkertainen, mutta voiko suodattimen tukkeutuminen ja rajoittunut virtaus aiheuttaa tuollaista?

työlaitteet ja runko-ohjaus toimii edelleen hyvin
 
oikean etupyörän navan lukitseva kiila oli murtunut -> moottorin kartio pyöri tyhjää
uusi kiila ja pyörän napa (löysä) tilaukseen ja toivottavasti homma korjaantuu, se nähdään viikonloppuna.
 
Varmaankin ollut mutteri löysällä. Muuten ei pitäisi kiilan murtua. Toivottavasti ei ehtinyt sorvata kartioita rikki. Mutteri täytyy kiristää tiettyyn momenttiin, joka kannattaa kysyä huollosta.
 
no nyt toimii, varaosat saapuivat nopeasti. niinhän siinä oli käynyt, että mutteri oli päässyt löystymään. kiristin samalla kaikki mutterit.