Avant 220 ei liiku | AvantClub - Keskustelupalsta

atiihonen

Jäsen
Keskustelun aloittaja
30.4.2016
1
0
1
Hydraulipumppuun piti vaihtaa öljyvuodon takia akselitiiviste ja koneen ryöminnän ansiosta pumpun keskitin. Koko roska takaisin kasaan, kaikki suodattimet uusiksi uusilla öljyillä, mutta konetta alettiin testaamaan huollon jälkeen, niin ajopuolella ei tapahdu mitään.

Soiteltiin Avantin huoltopuolella ja avattiin pumppu vielä tarkastusta vaille, mutta mitään muutosta ei tapahtunut. Kone pysyy hyvin paikallaan.

Lopuksi mitattiin painesuodattimelta polkimille lähtevä linja ja tuosta ei irronnut kuin noin 5 barin paine vaikka koneelle annettiin kunnolla kierroksia. Pitäisi ilmeisesti olla luokkaa 20 bar, joten jotain häikkää pumpussa taitaa olla. Työlaitepuolella paineet ovat normaalilla tasolla ei vähän alle 200 baria.

Olisko kenelläkään ideaa, mitä kannattaisi kokeilla seuraavaksi? Voiko ajopuolen säätöpatruunat olla tiensä päässä. Vanhasta keskittimestä oli jousi poikki, joten liikkui paljon helpommin kuin uusi osa.
 
atiihonen sanoi:
Voiko ajopuolen säätöpatruunat olla tiensä päässä
Ne tietysti voivat olla lopussa. Se että tulivat tiensä päähän nyt samalla pumpun aukaisun yhteydessä tuntuu ihmeelliseltä.
Kaikki letkut meni samoin päin kiinni kun olivatkin :)
 

Uusimmat keskustelut