avant 220 kohler moottorinjohtosarja | AvantClub - Keskustelupalsta

jarine80

Jäsen
Keskustelun aloittaja
28.10.2011
99
0
6
keski-suomi
morjens! kyselisin että mitä virkaa on kaasuttimeen menevillä johdoilla?ilmeisesti vaikuttaa koneen käyntiin?
ongelma ilmeni siten että kun käänsit avaimesta virratpäälle niin startti rupes heti pyörimään?(valojen sulake irti niin toimii normaalisti,paitsi ei tietysti valot)
soitto tehtaalle ja sanoivat että moottorinjohtosarja uusiksi(sisältää jotain sisään rakennettuja sähköhärpäkkeitä(olikohan jotain diodeja yms.?)onko kellään muulla kokemuksia kyseisestä asiasta?ilmeisesti koska huoltomieheltä vastaus tuli ku apteekinhyllyltä :D ja sano ettei oo paha vaihtaa itte,hinnasta ei osannu sanoo mitään :roll:
 
jeps,eli eilen tuli uus johtosarja.vaihdossa meni noin 1.5h ja samalla laitoin työvalot.
nyt laitetoimii taas normaalisti.tais olla aika huonosti selitetty toi eka viesti ainaki mitä sitä ite luki. :lol:
-elikkä startille tuli heti virta kun virrat käänsi "on"asentoon(eli rupes starttipyörimään)
-sulake irti niin toimi virtalukko niinku pitikin paitsi valot ei toiminu ja moottori ei käyny kun ryyppypäällä ja sillonkin
aika huonosti.
täytyy laittaa vielä kuvia siitä johtosarjasta ku kerkee...
 
Kaasuttimelle menevä johto on jälkikäynninestosolenoidiventtiilin johto. Mikäli sulake on palanut tai poistettu, on venttiili kiinni ja kone ei saa riittävästi polttoainetta muuten kuin ryyppy päällä. Venttiili sulkee pääsuuttimelle menevän polttoainekanavan. Ryyppy tuo polttoaineen oman suuttimensa kautta.
 
Näyttää Youtube videoilla moni ottaneen jousen pois sieltä solenoidilta. Ei tarvitse siitä sitten välittää. Omalla vastuulla toki.
 

Uusimmat keskustelut