avant 220 | AvantClub - Keskustelupalsta

Hande76

Jäsen
Keskustelun aloittaja
3.8.2014
4
0
1
Edellinen viesti ei tainnut lähteä :D vikana 220 avantin eteenpäin ajo joka on voimaton,taaksepäin voimaa löytyy ja jauhaa itsensä vaikka paikalleen :cool: eteenpäin tyhjänä liikkuu mutta vastamäkeen tullessa rupeaa jurraamaan vauhtiaan,onko tässä mitään säätöä ajopumpussa?
 
Moron, voisiko olla ajopolkimissa jotain välissä tai sitten säädetty niin ettei anna kaikkea voimaa eteen päin.
Soittamalla huoltoon tehtaalle saat tarkemman vastauksen. Neuvovat kyllä mielellään :)

Tervetuloa saitille mukaan kirjoittelemaan kokemuksista :D
 
Kokeile tälläinen pikatesti:

Nosta eturenkaat ilmaan kauhalla tai tunkilla. Sammuta kone. Ota tukevasti kiinni renkaasta ja pyöritä käsin. Jos rengas pyörii helposti on ajomoottorissa vikaa, joko tiivisteitä mennyt rikki tai jotoin muuta hämyä. Tiivisteiden vaihto onnistuu ammattilaiselta näppärästi.
 
Aika helposti pyörii molemmat renkaat eteenpäin,taaksepäin pyörittäessä tuntuu moottorista johtuva jykällys,mihinkäs nuo hydepumpussa olevat 220baarin shokkiventtiilit vaikuttaa?Tämä vikahan ilmaantui vastamäessä jyrsintä vedättäessä,veto molempiin suuntiin hävisi,vika löytyi ajopumpun sisällä olevasta heilurilevystä oli katkennut pultit :roll: ,pumppu tarkastettu ja puhdistettu hyvin ja kasattu uusilla pulteilla,pakilla jauhaa sutia ihan kunnolla mutta eteenpäin ei jaksa liikkua kunnolla :roll:
 
Aika helposti pyörii molemmat renkaat eteenpäin,taaksepäin pyörittäessä tuntuu moottorista johtuva jykällys

Etuajomoottoreista on mennyt balanssilevyn o-renkaat rikki. johtunee ylikuumenemisesta. Pikaine Pit-stop paikallisella Avant huoltajalla lienee paikallaan.
 
Mä oon ottanut sen linjan että helpoin ja yksinkertaisin ratkaisu on yleensä kysyä huollosta. Kun ottaa huomioon minkälainen määrä koneita on valmistettu ja toimitettu niin kokemus on lähes rajaton! Sitten kun huolto ei tiedä niin ollaan isoissa ongelmissa...

Kiitos huollolle asiantuntijan roolista!
 
Kiitoksia huollolle vinkistä,pitää aukasta ajomoottorit kun tulee joutilasta aikaa sen verran :roll:
 
Lisävinkki

Balanssilevyn O-renkaa pitää olla juuri oikean kokoiset, ja oikea kovuusluokka. muutoin korjauksesta on enemmän haittaa kuin hyötyä. Eli vain alkuperäis tiivisteet.
 

Uusimmat keskustelut