Avant 640 myynnissä | AvantClub - Keskustelupalsta

lajaatena

Jäsen
Keskustelun aloittaja
29.10.2009
841
179
43
Etelä-Suomi
Näinkin voi käydä, kyseinen kone vuokrattu pe17.2.2017, tehty kirjallinen vuokrasopimus, tarkistettu kaverin luottotiedot jne. pe 17.2.2017 klo 18.50 kone myynnissä Tori.fi:ssä tässä linkki https://www.tori.fi/uusimaa/Avant_640_34203531.htm?ca=18&w=3
ostajaehdokas soitti la iltapäivällä koneen kyljessä olevan yrityksen omistajalle, omistaja teki välittömästi ilmoituksen poliisille. Poliisin ripeän toiminnan johdosta kone löydettiin ja saatiin nyt illansuussa takaisin omistajalle. Nyt kone menossa kotinurkille.
Harvinaisen nopea varkaus ja harvinaisen nopea koneen takaisin saanti.
 
Nettikoneessa oli myös ao koneesta ilmoitus
800h/ 15500 €. Tekniset tiedot oli vähäiset. Ohikiitävän hetken ajattelin ilmoitusta kummalliseksi. En reagoinut ilmoitukseen lopulta mitenkään, ajattelin että on joku konkurssi/kuolinpesän tms hävitysmyynti.

Joskus olen virkannut selkeistä huijausviesteistä ylläpidolle, mutta niissä on ollut aurinkoisempia kuvia ja hinnat kolmanneksen markkinahinnasta.
 
Syksyllä nettikoneessa kaupiteltiin 30.000 euron arvoista Valtra-traktoria 18.000:lla.
Kone oli jossain pohjoisessa, myyjä etelässä. Rekisterinumero oli sutattu ja puhelinnumero
oli prepaid, muita yhteystietoja ei ollut. Sai kuulemma tarjotakin, jos hinta ei miellytttänyt.

Samana iltana häipyi ilmoitus ja myyjän puhelin ei enää toiminut. Taisi saada huijari riittävästi
rahaa tai poliisin niskaansa.
 
Viime kesänä aurinkoisia ilmoituksia oli paljon ja hinnat halpoja. Muutama näihin asioihin lankesi uutisoinnin perusteella. Niissä tapauksissa kauppaa käytiin pelkillä kuvilla.

Itselle on sattunut etäkaupoissa kerran takaisku kun vankkurihuolto veti välistä sovitut kaupat mutta siinä tappio jäi henkiseksi.
 
Ihan arkipäivää
Aika paljon pallotellaan noiden ilmoitusten kanssa. Suosittelen olemaan yhteydessä myös tehtaaseen.. Saahaan meille jälleenmyyjille tieto myös mahdollisimman pian. Avant on haluttua tavaraa.. Jos se on tosi halpa niin aina poikkeuksetta on jotain hämärää.
Meillä on jokaisessa vuokrakoneessa gps paikannus. Joka ei tänä päivänä juurikaan maksa. Löytyy koneet huomattavasti nopeampaa

Jussi
Konetalo vainikka
 

Uusimmat keskustelut