Avant hinnasto 2014 tai 2015 | AvantClub - Keskustelupalsta

Hardware

Jäsen
Keskustelun aloittaja
4.6.2012
101
1
18
Löytyiskös joltakin sähköisessä muodossa Avantin hinnastoa joko tältä vuodelta tai sitten se huhujen mukaan tullut uunituore (2015?).
 
Tehdas ei ole julkaissut sähköisessä muodossa olevia hinnastoja. Soitto tehtaalle, niin posti kuljettaa sulle maanantaiksi hinnaston. :)
 
Joo, onnistuuhan se noin niinkuin menneen maailman mallilla mutta ajattelin josko jollakin olisi kuitenkin sähköisenä, sellaisiakin kun on joskus liikkeellä ollut.
 
Sähköisen hinnaston saa tehtaalta pyytämällä. Tästä on keskusteltu joskus aiemminkin. Samalla esitin tehtaan hartaan toiveen, että sitä ei nosteta planeetalle jaettavaksi. Kyseessä ei ole asiakkaiden kiusaaminen, vaan se, etteme halua muun maailman saavan kotimaan hinnastoa helposti käsiinsä. Suomessa Avantit ovat halvempia kuin missää muualla.
 
Timberman sanoi:
Myynti sanoi:
Suomessa Avantit ovat halvempia kuin missää muualla.

Onkin varmaan ainoa asia maailmassa mikä täällä halvempi kuin missään muualla :mrgreen:

Mulle tuli täsmälleen sama mieleen. :lol: Tosin käytetyt Avantit on sitten muualla vähän halvempia (ainakin joskus), Suomessahan kannattaisi valmistaa käytettyjä tavaroita kun ihmiset maksaa niistä samoja hintoja kuin uusista. :lol:

Tuli asuttua niin monta vuotta ulkomailla että toi vertailu sujuu kuin itsestään, ei ole oikeastaan mitään asiaa mikä ei olisi vähintään muutamia kymmeniä prosentteja halvempi muualla. Tässä lähiaikoina itse ostellyt mm. työkaluja, autonrenkaat + vanteet yms yms.
Valitettavasti jos Suomesta ei saa samalla hinnalla niin ainakin omat rahat menee sitten muualle, sääli.
 

Uusimmat keskustelut