Avant Magazine - Avant Tecnon asiakaslehti | AvantClub - Keskustelupalsta

STEFFE

Lumimies
Keskustelun aloittaja
12.1.2012
5 401
862
138
Bobäck
Tänään tuli postissa enismmäinen Avant Magazine lehti! :idea:
Hieno lehti ja kokoaukeama Avanplanetasta! :D

Päätoimittaja Ella Lahtinen on onnistunut mielestäni hyvin uuden lehden kanssa! ;)
 
Maasturisti! Sitten pitäisi skannata koko lehti! Kyllä se teille vielä tulee... Kerkesin jo ilmoittaa että minulle riittää 1 kpl... Sain kolmella eri nimellä sitä :lol:
Sanoin Ellalle että poistaa nuo 2 turhaa niin ollaan vähän vihreämpiä... :mrgreen:
Jos et huomenna ole saanut niin tule hakemaan täältä...
 
Helpoin tapa saada lehti on lähettää joulukortti Ellalle missä on joulutervehdyksen lähettäjänä omat yhteystiedot!

Kyllä sieltä varmaan muistellaan kaikkia kilttejä lapsia lehdellä...
 
Hei,
Osoitteisto lehden suoralevikkiin on rajattu tietyin perustein. Tämä ensimmäisen lehden osoitteisto koostuu viimeisen neljän vuoden aikana uuden Avantin ostaneista. Jatkossa osoitteisto tietenkin kehittyy.

Lehti on mahdollista saada vaikka olisi tuon suoralevikin ulkopuolella. Pyydän lähettämään sähköpostilla tiedot omistamastanne Avant-kuormaajasta (vuosimalli, sarjanumero), sekä osoitteen jonne haluatte lehden toimitettavan. Lisään tietonne lehden jakelulistalle. Sähköpostiosoite on: ella.lahtinen(a)avanttecno.com
 
Lehdestä on tulossa pdf-versio. Muutamia muokkauksia kuvien suhteen (julkaisuoikeus) tehdä ennen pdf-version julkaisua. Tämä on kuitenkin työn alla. Lehti ilmestyy Avant Tecno Oyn sivuille heti kun saamme sen valmiiksi. Laitan sitten vaikka vielä tänne viestiä.
 
Jee, meikäläisenkin lehti kolahti postilaatikkoon :) Oikein asiallinen lehti, vaan en ehtinyt kovin paljoa perehtyä.

Enpä minäkään valmistenumeroa sinne kaivanut, sieltähän se löytyi tehtaan tietokannasta, kun keväällä oli kone siellä laitettavan tieliikennevarustukseen.
 
Ihan hyvä lehti ensimmäiseksi painokseksi!! Toivottavasti jatkoa seuraa... ?

Olisi mukava lukea jatkossakin lehdestä käyttäjien kokemuksia koneista/työlaitteista ja tietysti uusista konemalleista ja muista uutisista. Sekä tietysti erikoistarjouksista... Eli lehti on hyvä tuollaisenaan :D
 
Eiköhän tuollaisen panostuksen jälkeen jatkoa syntyy olettaisin. (kauhea :lol: sanajärjestys... ei ole aina helppoa ajatella yhdellä kielellä ja kirjoittaa toisella :D )
 
Kyllä lehden saa vaikka oma kone olisi vasta linjalla tai tilattuna. Yhteystietoja vaan Avantille päin.

Jatkoa lehdelle on luvassa. Otamme mielellämme vastaan ajatuksia ja ideoita hyvistä jutuista. :)
 
Ja nyt tuli jo toinen numero!
Hienoa tutustua asioihin taas ja mukavat tuoteutuudet tuolla lopussa. Ehkä nyt raaskisi osta keräävä harjakone(vanha malli) kun hintakin on pudotettu!
 
Mielenkiintoinen juttu tuossa lehdessä oli robot 185. Saa nähdä koska avantilta tulee 360 pyörivä pientelakaivuri. Noin maallikon silmin olis tuossa hyttiä vaille valmis. Tuolla robotillakin ilmeisesti kaivuuhommat sujuu, mutta pitää varoa, ettei huitaisi puomilla itseään päähän. ;)
 
Hiukan kirveli silmään tuo pienempien työlaitteiden tippuminen isompien tieltä. Harjan minimileveys hyppäsi suoraan 1100 -> 1500. Avantin alapuolella alkaa olla kohta puoliin pienkuormaimen kokoinen kolo.
 
Luulisi kapean harjan jäävän sentään 200-sarjan työkoneeksi. Se on kait käytännössä sama kone eri kiinnikkeellä ja letkuliittimillä.
 

Uusimmat keskustelut