Avantaiheisia videoita | Sivu 6 | AvantClub - Keskustelupalsta
Sama täällä ja toinen niistä jousitapeista "vainaa" eli se kara vinossa eikä liiku.
Sitä huulilevyäkin pystyy näemmä manuaalin mukaan säätämään? :rolleyes:
 
Kun ei ole videoita 760 koneesta avantin U-Aurasta niin ei ole vieläkään, mutta 650 koneesta on !! :D
Sain uskomattoman mahdollisuuden kokeilla kyseistä auraa, ja kyseinen mahdollisuus tuli Avantilta Jyväskylästä Jorma Venäläiseltä !!
Ensi puraisulta tuli mieleen että erittäin hyvä kuorimaan pintaa, 650 jaksaa työntää tätä auraa kyllä, mutta esim kun ajat kasalle niin kääntö ei jaksa nostaa
auraa ylös kun on suojalunta edessä. Jälki mitä tämä aura tekee on jotain mitä ei tähän mennessä avantilla ole tullut vastaan !
Tuo aura painaa niin paljon että koneen painolla ei taida olla väliä kun vie tavaraa niin hyvin.
Nyt kun miettii niin taisi olla kohdennettu kokeilu jolla saadaan asiakas miettimään seuraavaa koko luokkaa koneissa?? ;):oops:
 
Pieni pätkä linkoilua tältä päivältä. En tajunnut laittaa kuvausta päälle koko hommasta. Hieman jäätyneitä kasoja, sopivasti kun työntää ja litrat 60 niin kyllä tuo linko vaan on kovapeli ! Tykkään touhuta sen kanssa. Mulla oli perjantainakin pari omakotitaloa joissa piti lumi hukata johonkin ja hyvin se pakkautuu. Tuo uuden mallin lingon heittotorven säätä on kyllä hyvä ja riittävän nopea.
 
Nyt ruvetaan kuvaamaan tosissaan! Tarttui vahingossa äsken matkaan tuo kamera. Piti kyllä ihan toinen ostaa mutta 170 asteen kuvakulma ja suomenkielinen kamera valikko vaikutti ostopäätökseen.
 

Liitteet

  • 20230108_133222.jpg
    20230108_133222.jpg
    901,2 KB · Katselut: 127
En tiedä tuleeko sittenkään mitään hyviä.
Eli laitan tähän kaksi videoo peräkkäin ja kuvattu samasta koti linko touhusta.
Ensimmäinen on puhelimellani jolla aiemmatkin on tehty ja jälkimmäinen uudella kameralla, jonka sijoitus ei ollut oikeen hyvä kun pyyhin ei ylettänyt pyyhkimään sen edestä. Haluaisin kommenttia kumpi näyttää paremmalta ja onko kuvan leveys riittävä?
Äänestä huomasin että jälkimmäisessä eli kameraassa ihan paska ääni??

Tässä sitten tuolla uutukaisella. 1080p30 on asetukset, en tiedä kuinka tarkalla kuvalla kannattaa videoita youtubeen laittaa??
Kamerasta latasin koneelle ja kaksi tuntia lähetti youtubeen ?? Puhelimesta menee max 10-15min mistähän johtuu. Tuolla vois kuvata jopa 4k/60fps.
 
  • Tykkään
Reaktiot: Leppis ja oke
Kameran kuva on hieman parempi. Puhelimen kuvassa on enemmän tärinää. Jos erittäin lievän tärinän saa pois jollain telineellä, ovat kuvat samanlaatuiset.

Puhelimen ääni on selvä voittaja, kun kuunnellaan koneen ja työn ääniä. En katsonut videoita kokonaan läpi mutta olisin kaivannut kuulla kuskin ääntä. Eli miten hyvin voi kommentoida jotain poikkeamaa ajaessa ja tallentuuko ajonaikainen puhelu jotenkin mukaan.


Oke

PS Kokelin kauan sitten etulipan alle laitettavaa kameraa. Akku ei kestänyt mitään ja kamera oli hankala käyttää. Luovutin.
 
Pitäisi olla erillinen "ääniraita" eli mikrofoni josta liitetään ääni lopputuotokseen ts kamerassa äänitulo ja mikrofonissa taustamelun vaimennus. Pitkällinen datan siirtonopeus tulee kameran prosessorin kyvyttömyydestä käsitellä materiaalia eteenpäin: nopein on aina muistikortin fyysinen siirto kunnon tietokoneeseen. Ulkopuolen kameran kanssa pitäisi olla jatkuva virransyöttö ja selostus on liitettävä jälkikäteen kuvaraitaan.

Puhelimelle pitäisi löytää jostain sellainen neljän nurkkapisteen kiinnitys, jos on kumitutit niin mahdollisimman lyhyinä ja lisäksi vielä tärinää vaimentavia eristystappeja yms ympäri laitetta. Epäilen kyllä mahtaisiko auttaa eli poistaa kaikkea tärinää? Puhelimien taustamelun vaimennus on aika pitkälle vietyä. Pitäisi kokeilla jos olisi laitteita millä...
 
Juu täytyy tutkia onko tuossa kamerassa vaimennusta mikrofonille, sekä uusi paikka sille. Latasin ensin tietokoneelle tuon pätkän ja lähetin sitä tietokoneesta youtubeen, tuo oli todella hidas homma?? Täytyy katsoa kuinka iso se file oli.
 
Ei Avantilla aurattu, mutta tässäkin videossa näkyy hyvin, millaista on aurata kun istuu takarungossa. Kääntyessä aura häviää lähes kokonaan näkyvistä...

Vauhti ei päätä huimaa, mutta jos on yksi piha "hierottavana", niin mikäs siinä?
Tuohon kun lyödään vielä se reilu kaksikymmentä muuta pihaa lisäksi, niin on siinä tovi kulunut!
 

Uusimmat keskustelut