Avantplanet.com Roihua avustamassa | AvantClub - Keskustelupalsta
Tilanne
Keskustelu on suljettu.

SiteAdmin

Ylläpito
Keskustelun aloittaja
17.8.2008
133
5
18
Lehdistötiedote, vapaa julkaistavaksi

Maailman suurin pienkuormainyhteisö avantplanet.com avusti partioleiri Roihun pystytyksessä.

Roihu on partiolaisten järjestämä tapahtuma, johon osallistuu yli 17000 henkilöä yli 40 maasta. Roihu-leiri on rakennettu Hämeenlinnan Evolle. Kansainvälisiä vieraita on yli 3500 ja leiriläiset ovat iältään 0-80 vuotiaita. Leirin rakentamiseen on osallistunut lähes 3000 vapaaehtoista.


Roihussa oli mukana päivittäin 2-5 avant kuljettajaa koneineen. Taksvärkkipäivät alkoivat kahdeksalta ja päättyivät usein vasta puolen yön jälkeen. Avantplanet.com kuljetti koneilla materiaaleja, tarvikkeita ja leirin ylläpitoon liittyviä välineitä sekä toteutti maansiirto – ja viherrakennustöitä. Koneet olivat osin planeetan väen omia ja lisäksi alan johtava valmistaja Avant.fi lainasi tapahtuman käyttöön kolme konetta

Avantplanet.com on voittoa tavoittelematon yhteisö, jonka kantavana ajatuksena on tietoisuuden edistäminen pienkuormainten käytöstä ja alan edunvalvonta. Vapaaehtoiset planeettalaiset avustivat Roihun pystytyksessä puolentoista viikon aikana yli 300 konetunnin voimin.
 
Avantplanet.com on  pienkuromainten käyttäjiä ja sellaiseksi aikovia edustava yhdistys, Avant Club Finland. Yhdistys on perustettu vuonna 2008 ja rekisteröitynyt yhdistykseksi vuonna 2013. Jäsensivustolla avantplanet.com käy päivittäin yli 500 kävijää ja kk tasolla kävijöitä on yli. 5000. Määrä on tasaisessa kasvussa. Jäsenistö jakaantuu tasaisesti yrittäjiin, elinkeinon harjoittajiin ja yksityiskäyttäjiin. Avantplanet.com järjestää jäsenistölleen virtuaalisen yhteisön lisäksi tapaamisia kiinnostavien tapahtumien ja kohteiden puitteissa. Planeetta on järjestänyt useita kokoontumisajoja sekä turvallisuuskoulutusta pienkuormainten käyttäjille.

Avantplanet.com jatkaa partion avustamista purkuleirissä ja toivottaa roihulle aurinkoisia leiripäiviä.

 
Lisätietoja

 
Avantplanet.com

Steffe Selroos, Puheenjohtaja

p. 044-0783333
 
Tilanne
Keskustelu on suljettu.

Uusimmat keskustelut