Avantti 528 nopeus ja ajovaijeri muutos | AvantClub - Keskustelupalsta

rahave

Jäsen
Keskustelun aloittaja
27.4.2013
3
0
1
Tere. osaakos joku neuvoa miten saa avantti 528 lisää ajonopeutta?? Ja kuinkas muutetaan ajovaijeri hydrauliseksi,onko kukaan tehny kyseistä muutosta,olis mukavempi jos polkimilta sais vaijerin pois,ja hydrauliikka tilalle..
 
Lisää nopeuttaa saa vain laittamalla isompia renkaita! Eli ei oikein onnistu!

Onko polkimissa vaijeri? Mulla kummassakin ymmärtääkseni letkuja polkiemien takana/alla.
 
Ennen vuotta 2008 valmistetuissa koneissa ajonohjaus oli vaijerilla, uudemmissa hydraulisesti esiohjattu pumpun kulmansäätö.
 
Käytännössähän tuo vaijerien korvaaminen hydrauliikalla vaatii jalkapolkimen uusimista hydraulipedaaliksi ja ajopumpun vaihtamista hydraulisesti esiohjatuksi. eli eipä taida kannatta, kalliiksi tulee ja enpä keksi mitään etua, mitä sillä saavutettaisiin.

Lisää ajonopetta saa, voiman kustannuksella, vaihtamalla ajomoottorit pienempitilavuuksisiin. Jos nopeutta aletaan kasvattamaan vaihtamalla ajopumpu isompituottoiseksi, niin ollaan äkkiä siinä tilanteessa että moottorista loppuukin tehot ja edessä on moottorin vaihtaminen tehokkaammaksi...
 
Yksi teoreettinen mahdollisuus ajonopeuden nostamiseksi olisi
pyörittää vain toisen puolen pyöriä ja kytkeä toinen puoli pyörimään
vapaasti suljetussa kierrossa. Voisi toimia sileällä, tasaisella ja kuivalla
asfalttitiellä.

Älkää kuitenkaan kokeilko tätä kotona omalla Avantilla.

Oke
 
Joo ei todellakaan ole halvin ratkaisu,höpö,höpö....tuun heti hakemaan. pumppua ei tarvi muuttaa,lisätään vain pikkuisen osia.tuumasin asiaa tarkemmin,osiin menee muutama kymppi,joten haen heti 640 ja otan satasen mukaan.onko vapaa ehtoisia myymään tuolla hinnall??????????
 

Uusimmat keskustelut