Eväskotelo pikku-Avanttiin | AvantClub - Keskustelupalsta

Maamies

Jäsen
Keskustelun aloittaja
1.1.2014
96
4
8
Kun tuossa koneessa on niin vähän tilaa kuljettaa mitään mukana, niin rakentelin tollasen sydeemin.

Ostin Biltemasta L-muotoisen polkupyörän etukuljetustelineen ja laitoin sen kiinni taakse ja siihen myös Biltemasta ostamani moottoripyörän takakotelon.

Nyt saan mukaan 6 l pikkukanisterin bensaa ja irotettavan vetokoukun sekä nostoliinan, eikä ne putoa mihinkään, ainakan jalkatilasta.
 

Liitteet

 • IMG_0231.jpg
  IMG_0231.jpg
  72,7 KB · Katselut: 2 351
 • IMG_0232.jpg
  IMG_0232.jpg
  70,6 KB · Katselut: 2 359
 • IMG_0237.jpg
  IMG_0237.jpg
  121,5 KB · Katselut: 2 355
Joo pensaa tarvii varmaan olla mukana aina varalla. TIedä sitten kestääkö tuo "pallo" tuolla Avantin takana, kun on pelkkää kuttaperkkaa:).
Hankin koneeseen 105 cm leveän "kivenkeruu-ritilä-kauhan". Tarkoitus on ajaa siis pintakivet sillä pois ennen kylvöä. Välillä joutuu lähtemään ison pellon toiseen laitaan kiireellä (heh!!! max 10 km/h) ja varmaan unohtuu tankkaus jossain välissä ja sitten käveltäisiin:):).
Katsotaan olisiko tuo kone tuohon tarkoitukseen mukavampi kuin aiemmin kävellen pehmosella pellolla tai sitten yli kymmenen kertaa painavammalla Ford 655-koneella.
 
Varmaan toimii hyvin kun vain muistat olla peruuttamatta liian likelle seinää/puuta tai muuta toloppaa. Itse laitoin vilikkuvaloa koneeseeni muka paikkaan jossa se pysyy särkymätta/tarttumatta kiinni mihinkään, mutta kuinkas kävikään. Tänään kun olin hiekkoja keräämässä harjalaitteen kera ja ajoin autokatoksessa likelle seinää ja käänsin niin kas kummaa kuului vain pieni rusahdus ja vilikkulamppu ei enää vilikuta.
markku
 

Uusimmat keskustelut