Ferrari-traktori | AvantClub - Keskustelupalsta

Nantti

Jäsen
Keskustelun aloittaja
5.9.2008
138
0
16
En löytänyt haulla että tämä olisi ollut täällä aikaisemmin esillä: Ferrari-merkkiset "pien- ja erityiskäyttötraktorit":

http://www.ferrariagri.it/index.php?id=156&L=1

Maahantuontia hoitaa ilmeisesti tämä firma (olisiko tuonti vasta alkamassa?):

http://kktrade.fi/

Väri on miltei oikea ja runko-ohjattaviakin malleja löytyy. Mielenkiintoista näissä runko-ohjattavissa on se että joistain videoista olin näkevinäni että niissä olisi nivel myös pituussuuntaan joka antaa siis etu- ja takapään kallistua erikseen. Tästähän on paljon keskusteltu että lisääkö vai vähentääkö se laitteen vakautta.

Mielenkiintoista on myös se että useista malleista on tarjolla sekä kääntyvillä etupyörillä (AR) että runko-ohjauksella (RS) olevat versiot. Onpa joistain jopa molemmilla (!) varustettuja (DS) "superketteriä" versioita.

Näiden paras käyttöalue on vähän eri kuin Avanteilla, siitä kertoo esimerkiksi mekaaninen voimansiirto 12-vaihteisine vaihteistoineen.
 
maasturisti tarkoittaa varmaan noita verrareita, mustalla hepalla! Niitähän saa myös muissa väreissä nykyään kun punaisena!
 
Leppis sanoi:
Juu eri sarjassa painii Avantin kanssa, nämä on kevyt traktoreita.

Kattelin näitä American Car Show:ssa kun oli näytillä ja tosiaan en ainakaan itse laskisi niitä Avantin kilpailijoiksi. Varmasti pienempiin peltotöihin yms sopii mutta sekä etukuormain että kaivuri oli aika "menneiden aikojen" näköinen...
 

Uusimmat keskustelut