Hankkija hintataso? | AvantClub - Keskustelupalsta

tikka

Jäsen
Keskustelun aloittaja
4.6.2012
62
2
8
Lahti
Avanttiin pitäs hommata öljyt ja suodattimet. Öljyt meinasin hakea tosta Hankkijasta, mutta noi suodattimet mietityttää vähävarasta. Millä politiikalla Hankkija myy varaosia? Kanattaako tilata suoraan tehtaalta ja maksaa vähän posteja vai saako hankkijalta suunnilleen samaan hintaan? Jos joku on tehny hintavertailua kuulisin mielelläni.
 
Kato Hankkian verkkokaupasta hinta ja vertaa tehtaan hintaan. Iso ero ei ollu ainakaan mulla suodattimien hinnoissa. Öljyn hintaa vertailemalla saattaa säästää pitemmän pennin.
 
Katoppa ja kiitos enpä oo noita sivuja tutkinu, sieltähän noi hinnat löyty. Täytyy vielä kysästä tehtaan hinta.
 
Hinnastoa vertailin Hankkijan hintoihin, niin ei ollu kauheita eroja. Alta kymppiä oli kaikissa, joita vertasin.
 
On suuria eroja suodattimien hinnoissa. Tai se on suhteellista. Ammattilainen arvostaa että yhellä silmäniskulla tulee oikeat suodattimet kivassa laatikossa kotia ja kone pääsee äkkiä töihin.
Harrastelialla taas aikaa säästää kymppejä ja vertailla hintoja. Jos mahdollista ota suodattimet pöydälle ja mallinumeroiden mukaan tilaa Voitelukeskuksesta Pirkkalasta. Kone seisoo (no niihän se tekee muutenkin) mutta kymppejä säästyy. Ja nämä oli semmosia omakohtasia kokemuksia. Ja osta samalla autoihin ja muihinkin vehkeisiin suodattimet sieltä. Hyi, tämä kuullostaa jo mainokselta...
 
Eikö ne just Hankkijalta tai tehtaalta tuu kivassa laatikossa oikeat suodattimet, kun ne on alkuperäisvaraosia. Alkuperäissuodattimia kannattaa suosia, jos haluaa paljon puhuttua virhevastuuta suojella. Äkkiä kaikki pesee kätensä, kun ei ole hyväksyttyjä suodattimia ollut. Kymppien säästökin äkkiä kuluu siihen 16€ postimaksuun.
 
Itse hain paikalliselta Hankkijalta suodattimet, ja öljyt.
Oli semmoinen huolto päivät ja sain 15% alennusta.
Juuri hain myös 135cm leveän sorakauhan. Jonkun verran alennusta lista hintaan.
Harmitti vaan tarjoukset kauhoista tehtaalla, no nehän oli hampailla...
T.Timo
 
Löysimpä ton oman Avant hinnaston kans ja ei siinä näköjään eroa just oo, postikulut huomioiden melko tasan. Taidan käydä Hankkijalla haistelemassa palvelua, en Avant jutuissa oo siellä vieraillu muissa asioissa kyllä ja toi palvelu oli....no oli ja oli. Ois se tietysti hienoa jos tossa kulmalla oleva kauppa toimis niin ei tarttis tilata tehtaalta ja maksaa postille, sais edes noi perus jutut läheltä. Ei tossa Hankkijalla varmaan varastossa mitään oo muutaku ehkä öljyt ja rasvat, saa nähä kauanko on tilausaika. Tehtaan varaosapuoli on kyllä aivan huippua kun jotain todella tarvii niin päivässä tulee, mutta vois sitä tietysti kannattaa vähä paikallisiakin.
 
tikka sanoi:
kannattaa vähä paikallisiakin.
siis tanskalaista maatalouskauppiasta? :roll:
Aika harvassa on enää ne paikat joissa oikeasti rahaa jää kotikylään, nyt en laske pieniä palkkoja... näinhän tulee käymään tulevan sote'n verorahojenkin kanssa.
 
No joo paikallista, kai siitä silti jää ropo ylöjärvellekin se sentään on suomalainen. Eipä tuu suosittua ainakaan kiinalaista. :roll:
 
Tulipa käytyä Hankkijalla, palvelu oli hyvää suodattimet löyty hyllystä ja moottoriöljy. Hydeöljyä ei ollu eikä tappirasvaa muutaku Teboilia. Mottiöljyn purkkikoko jännä 4L eikä oo muuta kokoa, mulla menee 4.1L. Varaosien saatavuutta yleisesti kyselin käski tilaamaan tehtaalta, vaikeaa kuulemma. Hyvä ku saa edes koneoljyt ja suodattimet, eihän Avanttiin juur muuta tarvii ja vähän polttoainetta. :mrgreen:
 
tikka sanoi:
Tulipa käytyä Hankkijalla, palvelu oli hyvää suodattimet löyty hyllystä ja moottoriöljy. Hydeöljyä ei ollu eikä tappirasvaa muutaku Teboilia. Mottiöljyn purkkikoko jännä 4L eikä oo muuta kokoa, mulla menee 4.1L. Varaosien saatavuutta yleisesti kyselin käski tilaamaan tehtaalta, vaikeaa kuulemma. Hyvä ku saa edes koneoljyt ja suodattimet, eihän Avanttiin juur muuta tarvii ja vähän polttoainetta. :mrgreen:
Kai sanoit, että vaikeaahan se on kun jotain tarvii tehdä. :D Täällä paikallisesta rautakaupastakin varmasti saa kaikki varaosat Avanttiin, kun sieltä johtajalta kysyy. Mikä Teboilin öljyssä on vikana, kun muuta tarvis olla? Mulla on hydenä Nesteen s32, joita on Teboilin versiolla jatkettu, moottorissa Teboilin Monitra ja vaseliinina jotain kalsium-pohjasta yleisrasvaa.
 
Ei kai niissä mitään vikaa oo ainakaan tappirasvassa toivottavasti, sitä ku tuli ostettua :D . Yleisesti vaan tota valikoimaa meinasin ku noi on melko peruskamaa noi öljyt ja rasvat, että ottavat Avantin moottoriöljyn ja kaikki suodattimet löyty myös hyde muttei hydeöljyä. Mullaki Shellin hydeöljy ja saa vielä ollakki, suodattimet meinasin vaihtaa niiden ikää en tiedä ja öljy vaihtuu kokoajan luonnollista kautta :D .
 
Öljyvalikoima on Hankkijalla aika suppea, kun ne koittaa myydä sitä John deere öljyä, joka on aika ylihintaista.
 

Uusimmat keskustelut