Hauska tilanne! | AvantClub - Keskustelupalsta

STEFFE

Lumimies
Keskustelun aloittaja
12.1.2012
5 401
862
138
Bobäck
Kaveri lainasi kone ja niittomurskain ja lähti kotiniittyä murskaamaan. Soitti tunnin päästä eikä saanut konetta käyntiin. Ei kuulemma edes luvannut. Eikä starttikaan pyöri! Kehoitin katsomaan startin sulake. Ehjä. Eikä ollut hydet päällä eikä mikään muukaan. Kaverilla rupesi olla jo vähän helisemässä ja rauhoitin sanomalla että poikkean kotimatkalla. Ajoin pihaan ja katselin kaikki vivut jne. Kaikki kunnossa. Käänsin avainta ja kone kävi välittömästi. Kaveri kysyi heti että mitä teit? Sanoin että käänsin avaimesta! Niin hänkin oli kääntänyt... mutta ei tarpeeksi pitkälle... :lol:

Että silleen!
 
Noin voi käydä kenelle vaan. Mulla oli joskus vanha Chevy van, jossa oli moottorikoppa kuskin vieressä. Siinä oli startti vähän lopussa ja piti joskus kopauttaa että heräsi. Automaattivaihteisena auto käynnistyy vain kun vaihde on p:llä. No kerran sitten ei startannut millään ja nuijin konetta vasaralla ja isommalla lekalla. Lopulta auto käynnistyi ja lähti heti liikkeelle. Vaihde oli d-asennossa. Auto päätti että viisaampi antaa periksi.
 
Pesin itse koneen painepesurilla ja annoin kuivahtaa ennen talliin ajoa. Sitten kääntö virta-avaimesta, eikä mitään tapahtunut. Heräsi epäilys, että nyt on päässyt vettä sähkölaitteisiin, jonka vuoksi ei starttaa. Onneksi vahingossa huomasin, että veden paine oli kääntänyt päävirta-avaimen off-asentoon. Kääntö takaisin ja meno jatkui.
 

Uusimmat keskustelut