Hiekoittimen hillitseminen... | AvantClub - Keskustelupalsta

pjotry

Jäsen
Keskustelun aloittaja
26.2.2016
74
38
18
Tuli tuossa hankittua metrinen etu/takahiekoitin avanttiin... sorpa skandit puuttuu tasta koneesta...koeponnistin sen tanaan 25 kg:n jollain kevyella sakkitavaralla. Ajelin tyhjakaynnilla tallilta alas ja naapurin tieta takaisin ylos kun hiekoitus loppui... eli 20 m... no holvasko heti... katsomaan... no eikun perhanan pontto olikin jo tyhja...
Eli kysymys kuuluukin hiekoittimen pyorimisnopuden laskuun, onko palstalaiset varkanneet jonkinlaista virtauksenrajoitinta rakkineeseen ja minkahanlaista ja mihin letkuihin... kattelin vanhassa avantin "sontatalikossani" olevan kierrettavaa mallia oleva kuristin, mutta ehka toi ei toimi pyorivassa...
t. Pietu
 
Kyllä sun samalla kannattaa miettiä hiekan varastointia. Tulee säkkikamana aika kalliiksi.

"Muistan kun ekaa kertaa kokeilin omaa ja laitoin kaksi vitosen säkkiä kyytiin. Ei ihan päässyt kympillä postilaatikolle"
 
Juu... oishan tos iso hiekakasa aivan kauhan ulottuvil... mut omistan siita vain 1/50 000 osan, joten ei vihi ainakaan valosal kauhasta... joo pitaa kattoo, mut nstee pitaa saaha kulutus kohilleen ;)
 
Joku normaali 3-tievirransäätöventtiili siihen passaa. Käyt hydrauliikkakaupasta sellasta kysymässä. Joudut samalla virittelemään vapaapaluun. Onko siinä moottorilla kaks vai kolme letkua? Kaks letkusessa moottorissahan voi vapaapaluuna suoraan käyttää Avanttin liitintä.
 
Kiitos vastanneille. Homma aukes hetkunnäkine käppyrät :?
Mut pitää alkaa opiskelu. Hydrauliikkahan pitäisi olla ihmisläheinen tekniikka...
 
Säätimestä löytyy myös sähkökäyttöinen! Voi säätää potikalla suoraan hytistä!
 

Uusimmat keskustelut