huomio huomio! | AvantClub - Keskustelupalsta

karhunpesa

Jäsen
Keskustelun aloittaja
4.10.2009
43
0
6
elokuussa tarkemmin 11.8. ilmestyvässä koneviestissä on jättivertailu kahdeksan eri pienkuormaajan kesken.avant,giant,jcb,gianni-ferrari,norcar,multione,weidemann,schäffer.kannattaa ostaa.
 
Avantti(750) jäi kolmanneksi.
Säfferi voitti, weidelmanni toinen.
Muija totesi että varmana "sovittu" juttu.. :mrgreen:
 
Tuloshan riippuu mitä koneella tehdään, esimerkiksi 300 avant rikkoo nurmikon pahemmin kuin 400nen avant. Eli esimerkistäni voidaan vetää johtopäätös että 400 on parempi viherhoitokone.
 
Mutta kumpikos kääntyy pienemmässä tilassa ympäri :eek:

Joo, en ennättänyt ko. lehteä ostamaan enkä taida edes vaivautua kaupan lehtitiskille sitä lukemaan, jos vertailussa ollut 750. Liian iso kone mulle. Harmi ettei testissä ollut 420 tai 500-sarjanen.
 
En ole lehteä nähnyt mutta vertailussa ei varmaan otettu huomioon minkälainen käyttäjäfoorumi merkillä on. Jos olisi, olisi Avant voittanut planeetan avulla ylivoimaisesti :lol: .
 
Lyhyt tiivistelmä:

http://www.koneviesti.fi/lehti/1110/fi_FI/pienkuormain/

Komppaan timbermania koon suhteen. Koneviestin kirjoituksen perusteella konekoko kasvaa pienkuormaajissa. Pitänee varmaankin osin paikkansa, kun korvataan (kiinteistö) traktoreita pienkuormaimilla. Mutta kuitenkin suurimmat kuormaajat alkavat tehonsa, painonsa ja hintansa puolesta vastata hyvinkin muutaman vuoden takaisia traktoreita, joiden koon kasvu puolestaan tavallaan avitti kuormaimia alkuun, kun uudella traktorilla ei mahtunut enää latoon ja oli jäänyt aukko vähän piikkilangan kiristäjää suuremmalle vehkeelle. 700 sarjan koneet alkavat olla kooltaan sellaisia että tavallinen autotalli käy ahtaaksi ja siirtely onnistuu ainoastaan nelivedolla tai kuorma-autolla. Se rajaa monen käyttäjän ulos, kun oheistoimintaan pitäisi laittaa vielä toinen 50 keur, että konetta pystyisi säilyttämään ja siirtämään.

Edellinen laajempi kuormaintesti kattoi lähinnä 600 sarjan tasoiset koneet. Kiintoisaa olisi nähdä myös hinnat alkaen versiot samalla viivalla. Kysyntää kuitenkin niilläkin laitteilla on (harraste)pientilojen lisäksi monessa yksityis- ja ammattitehtävässä. Lisäksi ne toteuttavat paremmin sen alkuperäisen ajatuksen *konelapiosta*
 

Uusimmat keskustelut