Huutokauppaspekulointia | AvantClub - Keskustelupalsta

Maasturisti

Ylläpito
Keskustelun aloittaja
7.9.2008
3 175
125
63
Espoo
Avataampa tähän ravivinkkien tapaan ketjua huutokaupan spekuloinnille ja jälkilöylyille.

https://www.avanttecno.com/www/files/5614/3038/1056/Huutokauppaluettelo_2015.pdf

Listasta huomaa että kaksi tuotetta on yliedustettuina, eli rehuleikkurit ja lumilingot. Linkoja on yli 10% listan sisällöstä.

Huutojärjestys on asetettu niin että tavara paranee loppua kohden, jolloin kiinnostavimmat lingot ovat listan lopussa. Nopeilla huudoilla voisi siis alkupäästä ottaa edullisia löytöjä, kun väki odottaa loppulistan kermankuorintaa.

Rehuleikkurin osalta kyseessä lienee vanha ja vahvistamaton malli, joka ei sovellu ilman modausta pitkäaikaiseen käyttöön. Lähtöhinta on sylintereiden hinta ja tämmöisestä rakentelija saa hyvän aihion. Tässä tavara on samaa koko listan läpi, ja huudot hiipunevat loppua kohden.

Listalla on lisäksi useampi proto ja rajoitetulla osatarjonnalla varustettu yksilö. Toivottavasti nämä huudetaan osaavaan kotiin.

Koneiden lähtöhinnat ovat korkeahkoja, toki edullisia kauppahintaan nähden. Ilman pohjahintaa tehdyllä lähdöllä olisi saatu enemmän väkeä liikkeelle ja mielenkiintoisemmat huudot. Nyt koneiden huutajat lienevät tositarkoituksella matkassa.
 
Luulen, että, koska tapahtuma on noinkin virallinen, ei tavara välttämättä edullisesti vaihda omistajaa. Hinnat tuppaa nousemaan suuremmassa porukassa, jossa osaksi saattaa olla "ammattihuutajia"...
Tavara muutenkin tuntuu olevan tällä kertaa arvokkaampaa kuin mitä viimeksi eli alle tonnin tavaroita ei kauheesti liiku...

Saas nähdä. :lol: :cool:
 
Paljon on tavaraa myynnissä. En silti oikein löytänyt mitään mistä olisin kiinnostunut :(

Veikkaan, etä numero 33 Purkusakset 7500€ pohjahintaan jäävät myymättä. Toisaalta, uusien hinta on niin älytön (14 500€), että jos joku vähänkin sellaisia haluaa, niin nyt olis tilaisuus. Epäilen kuitenkin.

Mannesilana numero 36 voi olla löytö. En tiedä saako sillä tasattua tavallista tietä, mutta lähtöhinnalla olis hyvä aihio tielanaan.

Betonimylly numero 48. Suoravetonen prototyyppi. En tarvii, mutta tuota on melkein lähdettävä katsomaan. Kuulostaa näkemisen arvoselta laitteelta :lol:

Pohjahinnat ovat todellakin vähän korkeahkoja. Tuskin tulee kovin pitkiä huutokilpailuja. Silti, tai ehkäpä juuri sen takia, jos jotain tarvitsee, niin tuolla voi tehdä hyvät kaupat.
 
Joo siihen betonimyllyn akseliin vois kiinnittää halkaisuruuvin, sillä menis puut kivasti halk. Näytti olevan napamoottori pyörittäjänä.

KaiK
 
Saattaa olla huutokaupan jälkeen Nettikoneessa kalustoa myynnissä.
Kyllä tuolta jotakin voi yrittää mukaan, jos hinnat ei karkaa aivan mahdottomiksi.
Täytynee kuitenkin laittaa ennakkotilaus vetämään, koska sitä mitä "oikeasti" tarvitsisi ei listalta löytynyt. ;)
 
Ostin samaisen rehuleikkurin satasella jollain kokoontumisajoista....
Kovat on hintapyynnit...
Tosin noi projektit kiinnostaa.
Taian kyllä tulla kaxpyöräsellä....

Mauri
 
Masi sanoi:
Saattaa olla huutokaupan jälkeen Nettikoneessa kalustoa myynnissä.
Kyllä tuolta jotakin voi yrittää mukaan, jos hinnat ei karkaa aivan mahdottomiksi.
Täytynee kuitenkin laittaa ennakkotilaus vetämään, koska sitä mitä "oikeasti" tarvitsisi ei listalta löytynyt. ;)


Joo, jobbareita varmaan on liuta liikkeellä.

Toivoa sopii ettei protoja ja puolikuntoisia pistetä täyteen hintaan hyväuskoisille eteenpäin.

Maukan havainto rehuleikkurin "oikeasta" hintatasosta pitää kutinsa.

Seulakauhalle olisi käyttöä, mutta ei ihan lähtöhinnan vertaa.
Varmaankin kaivurin omistajalle hyvä aihio. Avanttiin seulakauhan otto on heikko, kun kauhassa ei ole kunnollista huulta.
 
Minä ainakon olen laittanut jo tarjoukset menemään ehtojen mukaisesti niistä mitkä kiinnostaa mut! :roll: Nyt ei tarvi enää kun odottaa! Saatan mä silti saapua paikalle!
 
Lumilinkoja kovasti myynnissä, mutta ei yhtään 200-sarjalaiseen. Sellainen olisi kiinnostanut, jos kohtuuhintaan saisi. Ruohonleikkureita sen sijaan laskin kolme kpl pikkuavanttiin. Pohjahinnat vaan n. tuplat mitä huusin edellisestä huutokaupasta, olisko 3v sitten. Oli kyllä vanhempaa mallia, mutta hyvin on toiminut.
 

Uusimmat keskustelut