Hydrauliletkut pk-seudulla | AvantClub - Keskustelupalsta

Ville_remppaaja

Jäsen
Keskustelun aloittaja
10.12.2010
398
18
18
Helsinki
Pitäisi vaihtaa minikaivuriin hydrauliletku (tai lähinnä 90 asteen liitin kun meni poikki) niin missäs kannattaisi asioida pk-seudulla että saisi yksityinen edullisesti? Noissa paikoissahan tunnetusti lähtohinnasta alennus on 50% niin sais olla sellanen paikka jossa lähtöhinta ois järkevämpi ettei tartte anella alennuksia.

Sitten tyhmä kysymys että kantsiiko sinne sylinteriin lorotella öljyä vaihdon yhteydessa (ns. esitäyttää) vai laittaako vaan uuden letkun paikalle ja koneeseen kiinni?

En millään muista enää paikkoja missä olen joskus käynyt hommaamassa samoja liittimiä ja teettämässä letkuja veneen hydrauliohjaukseen, niin se muisti tekee tepposet. :lol:
 
IKH/ työkalu ja varaosa kehä III

IKH kohtuullisen hintainen valmiiksi ja avoinna myös lauantaisin/iltaisin.
Huonona puolena että tulee usein ostettua halpaa tarpeetonta samalla :?

Hydro market useammassa paikassa pk seudulla, näissä joutuu tinkaamaan, viimeksi taisi olla 45% alennusta, kun ei ollut kantis.


-m
 
Ville_remppaaja sanoi:
Pitäisi vaihtaa minikaivuriin hydrauliletku (tai lähinnä 90 asteen liitin kun meni poikki) ...

Sitten tyhmä kysymys että kantsiiko sinne sylinteriin lorotella öljyä vaihdon yhteydessa (ns. esitäyttää) vai laittaako vaan uuden letkun paikalle ja koneeseen kiinni? :lol:

Ei tarvitse, eikä kannata lotrata öljyn kanssa. Osat paikalleen puhtautta vaalien ja muutama rauhallinen liike ääriasennosta toiseen.
Lopuksi tarkastus vuotojen varalta ja hydr.öljysäiliön määrän tarkastus.(Kylmänä mittatikun alamerkkiin.) :cool:
 
Kiitoksia, faija kävi hakemassa IKH:sta kun kävi siellä muutenkin ja odottaessa tekivät uuden letkun, pikaliitin otettiin tietenkin vanhasta. Hintaa taisi olla 23eur liittimineen joten ei ollut hinnan kiroissa. :)

Pitää varmaankin hommata tuota Hellin Tellus 46:sta mutta se unohtui katsoa IKH:sta (mainoksessa heillä oli ainakin 32:sta), taitaa vaan tuo 20l pönttö olla pienin joka vähän turhan suuri jos vaan pitää pikkasen täyttää lisää. :D

Ja ihan samaa mieltä noista "tarpeellisista tavaroista", aina kun noihin eksyy tai lukee katalogia niin näkee jotain jota ilman ei varmasti voi selviytyä vaikka hyvin on mennyt tähänkin saakka. :lol:
 

Uusimmat keskustelut