Hydraulisylinterin korjaus | AvantClub - Keskustelupalsta

jkuoppa

Jäsen
Keskustelun aloittaja
27.4.2021
102
87
28
Seinäjoki
Tervehdys kaikille!
Jossakin keskusteluissa esitin kiinnostusta pienestä kaivinkoneesta. Sellaisen n. 30v koneen hankin. Luonnollisesti se ei ollut täydessä iskussa, mutta perusteiltaan ”pilaamaton”.
Pääpuomi laski kohtuullisen nopeasti tonttiin ja vielä vuoti varrelta öljyjä ulos.
Mitä mieltä olette kuvan perusteella, puuttuuko siitä kenties jotakin?
 

Liitteet

 • IMG_1327.jpeg
  IMG_1327.jpeg
  197,6 KB · Katselut: 61
Sitä ihmeteltiin lakeuden hydrossa, kun hain uusia tiivisteitä tuohon. Itselläni on aika vähän kokemusta, joten luotan siihen että nyt kun uriin tuli huulitiivisteet, niin alkaa pysyä ylhäällä. Tuo keskimmäinen pala on ilmeisesti jokin hidastin, kun en oikein muutakaan syytä sen olemassaololle keksi.
 
Keskipala saattaa olla jokin rajoitin välissä. Erikoinen ratkaisu.
Samaa sylinteriä käytetään jossain muuallailman rajoitusta.
Hidastin kyllä, mutta senhän voisi laittaa vaikka nippaan.
 
 • Tykkään
Reaktiot: L'll GreenDigger
Taisi selvitä mitä oli tuossa sylinterissä tapahtunut. Sain koneen tänään käyntikuntoon ja ulkoilutin sitä niin, että pääsi kokeilemaan kaikkia liikkeitä. Kaikki kyllä toimi, mutta puskulevyn sylinteri merkkasi reviirin. Kone sisälle ja sylinteri auki ⬇️
 

Liitteet

 • IMG_1348.jpeg
  IMG_1348.jpeg
  1,6 Mt · Katselut: 51
Oho, saattaa olla vielä jossain muuallakin puutteita tiivisteissä, ellei sitten ole jo vaihdettu. Mitkähän öljyt siellä on?
 
Suodattimet täynnä kumia?
Käyttötunnitko sen kuoren halkas, vai olisiko ylipaine?
Vaihdoin Terrini 1020 malliin. Siinä oli venttiililohko ollut halki. Ei mitään varoventtiiliä ja ilmeisesti potkastu täydestä laukasta työhydrauliikan ohitusletku irti. Öljyille tulee seinä vastaan pikaliittimessä ja pamm!
 
En osaa sanoa, milloin kuori on haljennut tai miksi, kun ostin tuollaisena. Suodattimessa ei ollut ainakaan irrallaan mitään silmällä havaittavaa. Paineiskuja vastaan ei varmasti mitään tuossa ole. Pitääpä katsoa, mitä toiminnot on tuon pienimmän pumpun takana.
 

Liitteet

 • IMG_1351.jpeg
  IMG_1351.jpeg
  570,3 KB · Katselut: 25
Kyllä kaivurissa on useampi painerajapatruuna. Ne tietysti kannattaa tarkistaa. Joku on voinut ruuvata vaikka kuinka lisää paineita. Tuo on voinut kärsiä pelkästään nipan kiristyksestä.
 

Uusimmat keskustelut