Hyvää juhannusta! | AvantClub - Keskustelupalsta

Maasturisti

Ylläpito
Keskustelun aloittaja
7.9.2008
3 175
125
63
Espoo
Erään vuokraajan kanssa juttelin torstaina ja hänellä oli koko kalusto liikkeellä juhannuksena. On kuulemma asiakkailla hyvää aikaa käytellä koneita.

Hyvää juhannusta koko planeetalle!
 
Hyvää juhannusta minunkin puolestani. Minä pesin koneet juhannuksen kunniaksi! Nyt kelpaavat olla varikon pihalla parkissa!
 
Mullakin juhannuksena kone käynnissä, pitäis taas vaihteeks levittää 40t sepeliä ja 20t mursketta. Ja siinä samassa vielä muuttaa ja viedä tavaroita. :lol:
Hyvää juhannusta!!
 
Hyvää juhannusta vaan sulle Ville!
Mä sentään vain viimeistelen vaatehuonetta ja rakennan terassin kaidetta...
 
Juhannusta myös planeettalaisille, Avanttia ei tosin ole vielä tarvittu mutta onhan tässä Johannesta jäljellä....

Leppis sanoi:
Hyvät oli rosvopaistit tänäkin Juhannuksena :)


Nykytekniikka on helpottanut tätäkin perinnettä. Avantilla hoituu kuopan kaivaminen, puiden haku ja -pilkkominen ja tietenkin raaka-aineiden kuljetus. Tosin, pitää huolehtia siitä, ettei pyörän jäljet johda liian ilmeisesti naapurin lammasaitauksesta kokkopaikalle ;)

Avanttia voinee käyttää myös pääraaka-aineen houkuttimena, jos muutoin ei onnistu. Nimittäin joskus aikoinaan kiertelin Avantin osto mielessä eri liikkeitä. Yksi tarjokas oli pelleiltään tosi kulahtanut. Mutta myyjällä oli selitys. Juu, tää yksilö on ollut aiemmin tuossa lähellä lammasfarmarilla. Ja ne lampaathan syövät mitä vaan!!!
 
Kyllä Avanttia tarvittiin, montun putsasin kylläkin fiskarsilla vanhoista tuhkista. Tosin tuhkat kuskasin kauhassa kompostiin.
Kannot pilkoin alkuviikosta halkaisuruuvilla ja peräkärryllä toin pelipaikalle. Lihoja en uskaltanut kaivurilla nostella pois montusta.